1994 ve 2017 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Melih Gökçek İstanbul’da bypass ameliyatı oldu. Özel bir hastanede yapılan operasyonun ardından eski Başkan Gökçek’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Melih Gökçek’in oğlu ve AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek’te babasının sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

OĞLU GÖKÇEK SON DURUMUNU AÇIKLADI

Milletvekili Gökçek yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde, Babam İbrahim Melih Gökçek'in, Ankara Medicana Hastanesinde Prof. Dr. Erdoğan İlkay tarafından yapılan anjiyo işlemi sonrası, kendisinin kalp damarlarında tıkanıklık olduğu tespit edilmiştir. Erdoğan hocamız tarafından ameliyatı yapması için iki doktor önerilmiştir. Biz tercihimizi, daha önce Ankara'da olan, şu an İstanbul Amerikan Hastanesinde çalışan Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Haldun Karagöz beyefendi yönünde kullandık.

Allah'a şükürler olsun ki, kendisi, başarılı geçen ameliyat sonrası yoğun bakımdan çıkmıştır ve sağlık durumu iyidir.Bu süreçte başta Haldun hocamız ve Erdoğan hocamız olmak üzere, yanımızda olan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederiz. Ayrıca kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten, arayan, soran, takip eden, dualarını bizlerden esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Melih Gökçek’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkatleri çekmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı sadece ufuk değil, aynı zamanda taahhüt Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı sadece ufuk değil, aynı zamanda taahhüt

Takipçilerinden dua ve haklarını  helal etmelerini isteyen Gökçek, “bu sabah bu duygularla uyandım.., Yaş 77… Ölüm ne zaman gelir bilinmez… Bir ömür boyu Davam için kavga ettim. Davamın düşmanlarına taviz vermedim.

Mümine dost, İslam’a/vatanıma/ceddime düşman olana düşman oldum… Çocuklarımı bu minval üzere yetiştirdim… Rab’bim son nefesime kadar bana,neslime ve tüm inananlara bu prensiplerden taviz verdirmesin… (Amin…)

Bilmeden kırdığım tüm mümin ve müminelerden haklarını helâl etmelerini talep ederim… Lütfen bu cumada beni de dualarınızdan eksik etmeyin… Dedim ya, bu sabah bu duygularla uyandım” paylaşımını yapmıştı.

Öte yandan Gökçek’in sosyal medya paylaşımının altına çok sayıda geçmiş olsun mesajının da geldiği görüldü.

Editör: Emre Gündoğdu