Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup etti. Lider Haber TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Telegol programında Serhat Ulueren, Adnan Aybaba, Selim Soydan ve Gökmen Özdenak çok tartışılan  Fenerbahçe – Trabzonspor maçı değerlendirdi.

TFF DERHAL İSTİFA ETMELİ”

Beşiktaş'tan Galatasaray'a sponsor göndermesi Beşiktaş'tan Galatasaray'a sponsor göndermesi

Mehmet Büyükekşi’ye seslenen usta yorumcu Adnan Aybaba, “Kamu vicdanı adına halkın, taraftarın, futboldan çile çeken insanların gerçekten forma alan, maçlara çoluğunu çocuğunu götüren, bu saatlerde geri dönen cefakar, vefakar, takip eden insanların hatırı için halk adına bu saatten itibaren sayın Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyelerinin istifasını halk adına, kamu adına talep ediyoruz.Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun futbol gemisindeki futbola yıllarca emek vermiş TFF’de liyakatle çalışmış yüzlerce kişiye sesleniyorum. Siz Mehmet Büyükeşi ve TFF yönetim kurulu üyelerini içinize sindirebiliyor musunuz?” dedi.

“TÜRK FUTBOLU ELDEN GİDİYOR”

Üç büyük kulübün başkanına seslenen Aybaba, “Sayın Ali Koç size de soruyorum içinize sindiriyor musunuz? Ahmet Nur Çebi tepki koydunuz ki içinize sindirmediğinizi baştan sona kadar.Zaten Beşiktaş içine sindirmiyor. Gelelim Galtasaray’a. Galatasaray’da da Dursun Başkan’dan e Erden Timur’dan yönetim kurulundan şunu rica ediyorum. Türk futbolu adına rica ediyorum. Lütfen sizde adil kararlar verin. Yani burada Galtasaray’ın şampiyonluğu önemli değil arkadaş. Galatasaray her türlü yıllardır her türlü şampiyon oldu değil mi? Şuandaki en çok şampiyonluk Galatasaray’ın. Burada Türk futbolu elden gidiyor. Türk futbolu elden giderse  Galatasaray’da bir şey yapamaz, Fenerbahçe’de bir şey yapamaz, Beşiktaş’ta bir şey yapamaz, Anadolu’da takımlar bitap durumda her şey bitmiş arkadaş” ifadelerini kullandı.

TELEFOL PROGRAMINI İZLMEK İÇİN TKLAYIN

Editör: Emre Gündoğdu