Gündem

Adnan Aybaba’nın yaptığı koltuk canlandırması gündem oldu

Lider Haber ekranlarında izleyicisi ile buluşan efsane spor programı Telegol’de, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin bir süredir olumsuz yönde ilerleyen performansı tartışıldı. Telegol yorumcusu Adnan Aybaba’nın, Büyükekşi’nin istifa etmemesi üzerine yaptığı canlandırma gündem oldu.

Abone Ol

Kamuoyunda bir süredir olumsuz bir profil çizen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin performansı tartışılmaya devam ediyor.  Lider Haber ekranlarında seyircisi karşısına çıkan efsane spor programı Telegol’de, MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçının sonunda Hakem Halil Umut Meler’e yönelik gerçekleşen saldırı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin istifa etmemesi konusu ele alınırken, Telegol yorumcusu Adnan Aybaba’nın ise Büyükekşi’nin istifa etmemesi durumunu yaptığı koltuk canlandırmasıyla ekranlara taşıdı.

“MEHMET BÜYÜKEKŞİ BAŞKA DÜNYADA İŞLER YAPABİLİR AMA FUTBOLUN İÇİNDE YAPAMAZ”

Futbol dünyasının Mehmet Büyükekşi’yi benimsemediğini belirten Aybaba, “Senin federasyonundan bir hakem dayak yedi. Bugün; Somali, Etiyopya, Gana veya Kamerun’da dayak yiyen hakem ben görmedim. Almanya’da bir hakemin dayak yediğini düşünelim. Sizce ne olurdu? Bence spor bakanına kadar istifa ederlerdi. Biz bunu bu ülkede yapamıyoruz. Bu koltuğa Mustafa Denizli veya Şenol Güneş otursa ertesi gün istifa eder.  Futbolun içindeki adamlar istifa eder. Mehmet Büyükekşi başka dünyada işler yapabilir ama futbolun içinde yapamaz. Futbol dünyası onu benimsemedi” şeklinde konuştu.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ’NİN MESAJLARI GÜNDEM OLDU

Telegol programının moderatörü Serhat Ulueren’in Mehmet Büyükekşi ile WhatsApp konuşmaları da dikkat çekti. Ulueren’nin mesajlarına kısa cevaplar veren Büyükekşi, telefon bağlantısı yapmayı istemedi. Öte yandan Büyükekşi, Serhat Ulueren’in aralamalarına da yanıt vermedi.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }