Yarınki toplantıda, 12 büyükşehir ile 16 ilin belediye başkan adaylarının da duyurulması bekleniyor. Pazar günkü açıklama için toplantıya çağrılan iller de belli oldu. İşte AK Parti'nin pazar günü belediye başkan adaylarını açıklayacağı o iller...

Hatay’da 42 bin 330 konut hak sahiplerine teslim edilecek Hatay’da 42 bin 330 konut hak sahiplerine teslim edilecek

Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine (yerel seçim) kilitlenmiş durumda.

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti'de il ve ilçelerin belediye başkan adayları için istişareler sürüyor.

Seçmenin büyük bir merakla beklediği AK Parti'nin belediye başkan adaylarını tanıtma etkinliği, pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

AK PARTİ'DE ADAYLAR BELLİ OLUYOR

12'si büyükşehir olmak üzere toplamda 28 belediye başkan adayının duyurulacağı toplantıda, İstanbul dahil birçok ilin adayları kamuoyuna açıklanacak. Kalan 46 belediye başkan adayı ise 15 Ocak'ta Ankara'da düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANACAK İLLER BELLİ OLDU

Pazar günkü toplantıya AK Parti Genel Merkezi tarafından çağırılan iller belli oldu. Bu kapsamda yarın belediye başkan adayları açıklanacak illerde ortaya çıktı.

İşte AK Parti'nin pazar günü belediye başkan adaylarını açıklayacağı o iller;

Artvin, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Erzurum, Isparta, Giresun, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Mardin, Muğla, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Yalova

Kaynak: Yeni Şafak

Editör: Haber Merkezi