Politika

AK Partili Ayhan Gider: Türkiye için çalışıyoruz

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ni Lider Haber’e değerlendirdi. Gider, “Muhalefet kendi içerisindeki dertlerle uğraşsın dursun. Biz Türkiye için uğraşıyoruz, Türkiye için çalışıyoruz. Dünya’da Türkiye’nin yerinin hak ettiği yer olması için uğraşıyoruz” şeklinde konuştu.

Abone Ol

AK Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ni Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Kongre ile ilgili AK Parti Medya Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili ve Ayhan Gider, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ni Lider Haber’e değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

Kongreyi değerlendiren Ayhan Gider, “AK Parti ekipleriyle bir bütündür. Genel Başkanı, MYK’sı, MKYK’sı, ilçe teşkilatı, delegesine varıncaya kadar bir bütündür. Buradan daha fazlada bir kalabalık dışarıda ve içeri giremediği için bekliyor. Bu coşkudan güzel şeyler çıkacak. Hep Yeni Hep İleri sloganı döneme uyan, dönemin ruhunu yansıtan bir sloganımız. Türkiye Yüzyılı için var olan bir yenilik ve ilerilikten bahsediyoruz. Dikkat ediyorsunuzdur. Bizim MKYK’mız genellikle yüzde 30 civarında yenileniyor her dönem. Bu dönemde o oranda bir yenilenme bekliyoruz. Buna değişim dememek lazım. Yenilenme demek lazım. Çünkü bizim genel prensiplerimiz devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın kadınlarımız ve gençlerimiz için yaptığı pozitif ayrımcılık devam ediyor. MYK’da da ben çok büyük bir değişiklik beklemiyorum. Tecrübe ve yenilenme dengesini koruyan bir partidir AK Parti. Dolayısıyla bugünkü kongreden bakanlar kurulumuz yenilendi, meclis grubumuz yenilendi, parti yönetiminde de bir yenilenme ile önümüze devam edeceğiz.Bizim için ast olan Türkiye Yüzyılı’dır. Cumhuriyetin ikinci yüzyılına çok güçlü girmektir. Yurt dışında yaşadıklarımızı görüyorsunuz.Artık dost düşman herkes kabul ediyor biz varız. Muhalefet kendi içerisindeki dertlerle uğraşsın dursun. Biz Türkiye için uğraşıyoruz, Türkiye için çalışıyoruz. Dünya’da Türkiye’nin yerini hak ettiği yeri alması için uğraşıyoruz” dedi.

“BİZ DÜNYA İLE UĞRAŞIYORUZ”

Stabil yapıların olduğu yerde saydığını söyleyen Gider, “Bunun en güzel örneği muhalefettir. Tek dertleri genel başkanlık  koltuğunu korumak olan adamların saldıramayacağı bir değer yok. Bu hafta gazi meclise saldırdılar. Yarın kime saldırırlar bilemem. Ama biz ne yapıyoruz. Biz Dünya ile uğraşıyoruz. Bugün Dağlık Karabağ’da, bugün Suriye’de, dünyanın tamamında Ukrayna ve Rusya’nın arası bulunacaksa biz buluruz.Artık AK Parti iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan bırakın Türkiye’yi dünyadaki tüm mazlumların umudu haline gelmiştir.Kimin başı dara düşse aracı olarak veya hami olarak bizi bekliyor.Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Biz Türkiye Yüzyılı’nda bununla gururlanmak yerine başka şeylerle uğraşacaksak bugüne kadar yaptıklarımızın hiçbir anlamı kalmaz” ifadeleri kullandı.

“SEÇİME HAZIR YAŞAYAN BİR PARTİYİZ”

Yerel seçimler ile ilgili de konuşan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Biz devamlı seçime hazır yaşayan bir parti olmakla birlikte seçimlerden önce bu tip başlangıç yapmak zorundayız. Bu kongrenin de yerel seçimin startını verilen an olması doğru bir tanımlamadır. Evet yerel seçime hazırız ve başlıyoruz” şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }