Geçtiğimiz hafta koyduğu performansla büyük beğeni toplayan Corendon Alanyaspor ligin ikinci haftasında bu akşam RAMS Başakşehir ile karşılaşacak.  Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.15'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Fatih Tekke’nin öğrencileri hafta boyunca zorlu rakibine iyi hazırlandı. Başakşehir maçı öncesi son idmanını dün yapan Turuncu-yeşilli ekip dün gece saatlerinde İstanbul’a gitti.

HEDEF İLK 3 PUAN

Alanyaspor, Başakşehir deplasmanından puanlarla dönmeyi hedefliyor. Yeni sezonda Gaius Makouta, Rony Lopes, Serdar Dursun, Juan Christian gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Akdeniz ekibi Başakşehir’i mağlup ederek sezonun ilk üç puanına ulaşmayı hedefliyor.

Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike: Osimhen'e Chelsea talip olacak! Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike: Osimhen'e Chelsea talip olacak!

BAŞAKŞEHİR ÜSTÜN

Alanyaspor ile Başakşehir bugüne kadar 16 maçta karşı karşıya geldi. İki takımın mücadelesinde Başakşehir 6 kez galip gelirken, Alanyaspor ise 5 kez gülen taraf oldu. 5 maç ise berabere bitti.

Editör: Özge Toptaş