Trabzonspor'u yasa boğan haber Trabzonspor'u yasa boğan haber

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün olağan seçimli genel kurulunda yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Ali Koç'un yaptığı açıklamanın satır başları, "Ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Öncelikle şunu bilmenizi isterim, ruhumun ruhunuza en ihtiyaç olduğu bir dönemde, yani Fenerbahçelilik ruhunuza, buraya geldiniz. 9 bin kişi bugün gelmiş. Sadece beni destekleyenleri değil Sayın Aziz Yıldırım'ı destekleyenlere de canı gönülden teşekkür ediyorum. Fenerbahçe demokrasisine hep beraber değer kattık. Çok farklı bir gün bekliyorduk. Özellikle ben... Niye farklı bir gün bekliyordum? Çünkü altı senedir hayal ettiğim çok istediğim ama gerçekleşmeyen buluşma bugün gerçekleşecekti ama olmadı, yine olmadı. 

Avrupa'nın batma riski en fazla olan takımıydık. Oradan Mourinho'yu getirir noktaya geldik. Benim bu kulüpten 1 kuruş alacağım yoktur.

Burada gerçekleri yüzüne bakarak söyleyecektim ama koltuğu boş. Ayrılış şekline içim acıdı. Sayın Başkan çok geç değil, akşam istediğiniz yerde televizyona çıkalım. Hodrimeydan.

Bize güvenmemek için birçok sebebiniz olabilir. Bundan dolayı da çok mahcubum. Ama sizlere 'iyi ki Ali Başkan'la devam ettik' dedirteceğim

Bana 'kaçtı' dediniz. Ben kaçmadım, dimdik yanınızdaydım. Kapı kapı dolaştım. Çorbada bir nebze de olsa tuzumuz oldu. Peki siz ne yaptınız? Fenerbahçe kaybettikten sonra; vur patlasın çal oynasın videoları yaymak dışında ne yaptınız?" ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor...

Editör: Emre Gündoğdu