Asayiş

Antalya’da 1 haftada 10'a yakın iş yeri kurşunlandı

Antalya’da, günlerdir iş yerlerine silahlı saldırılar gündeme geliyor. Özellikle plakası olmayan motosikletlerin kullanıldığı silahlı saldırılarda, şüphelilerin kendilerini kaskla kamufle ettiği görülüyor.

Abone Ol

Bir haftada, onlarca iş yerini gözüne kestiren şehir eşkıyaları, kimseye aldırış etmeden hedef aldığı dükkanlara kurşun yağdırdı ve çevredeki insanlara korku dolu anlar yaşattı. İşletme sahipleri ise, motosikletli saldırganların bir çeteye mensup olduklarını ve 20 milyon TL haraç istediklerini iddia ederek, yetkililerden yardım bekliyor.

İŞLETMELERİN KABUSU OLDULAR

Antalya’da kimliği belirsiz motosikletli saldırganlar, günlerdir iş yerlerine kurşun yağdırıyor. Saldırganların, iş yeri sahiplerinden haraç istedikleri ve ret cevabı alınca saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia ediliyor. Saldırganların kurşunlama anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, bölge esnafı motosikletli saldırganların bir çeteye mensup olduklarını ve 20 milyon TL haraç istediklerini söyledi. Üst üste iki kez saldırıya uğrayan iş yeri sahibi yaşananlara isyan ederek, “Bunlar necidir, ne iş yapıyorlar, bilmiyoruz. Bunlara karşı gerçekten önlem alınması lazım. Bu durum gittikçe kötüye gidiyor. Saniyeler içerisinde kurşunlayıp gidiyorlar. Emniyete gerekli şikayetleri yaptık. Saldırı görüntülerini paylaştık. Saldırganların bir an önce yakalanmasını istiyoruz” dedi.

07 GENÇLİK LOKALİ'NE 16 KURŞUN

Silahlı saldırı olayına bir yenisi de geçtiğimiz günlerde 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Lokali'nde yaşandı. Gece 03.15'te Meltem Mahallesi'nde bulunan taraftar lokaline kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ateş edildiği öğrenildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede kimsenin olmadığı lokale 16 kurşunun isabet ettiği belirtildi.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }