DÖRT BÜYÜKŞEHİR İÇİN YOKLAMA YAPILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ile AK Parti Genel Merkezi’nde 4 büyükşehir için temayül yoklaması yapıldı. İttifak çalışmaları ve aday belirleme süreci devam ederken, MHP ile 30 büyükşehirde ittifak sağlanırken İstanbul'da büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek amacıyla gerçekleştirilen temayül yoklamasına ek olarak, Antalya, Konya, Kahramanmaraş ve Eskişehir için ikinci bir temayül yoklamasına gidildi.

“TEMAYÜL TEK BAŞINA BELİRLEYİCİ DEĞİL”

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin konuşmasında, İl ve ilçe başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve AK Parti Genel Merkezi'ne gelerek tercih ettikleri adayları not olarak Cumhurbaşkanına ilettiklerini ifade etti. Mevcut belediye başkanları da temayülde değerlendirildiğini belirten Çetin, temayülün tek başına belirleyici olmayacağı ancak karar vermede önemli bir rol oynayacağı kaydetti. Çetin, temayül sonrasında belirlenecek adayın Antalya için en hayırlısı olmasını diledi.

BAŞKAN ÇETİN’DEN ‘TEMAYÜL’ MESAJI

Genel seçimlerdeki büyük başarılardan sonra tüm teşkilatlarla birlikte yerel seçim sürecine güçlü bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Başkan Çetin, “İnce eleyip sık dokuyarak belediye başkan adaylarını belirlemek için güçlü bir çalışma ortaya koyuyoruz. Sonuçların ve sürecin partimiz, hemşehrilerimiz için hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e tepki: Erken seçim çağrısı akıl tutulmasıdır MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e tepki: Erken seçim çağrısı akıl tutulmasıdır

Editör: Emre Gündoğdu