Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, sezon sonunda görevinden ayrılıyor. Adı Beşiktaş'la anılan Sergen Yalçın, Pendikspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Burada göreve başladıktan sonra işler istediğimiz gibi gitmedi. Transfer tahtamız kapalı, oyuncularımız gitti. Çok dar bir kadromuz var. Yönetim bana geldiğinde bu seneyi kümede kalarak geçirelim demişti, ekonomi toparlanırsa önümüzdeki seneye de bakarız demiştim Ama tabi kolay değil. Geçen hafta yaptığımız toplantıda çok dostane konuşmalar oldu. Herkesin kendine göre hedefleri var. Ben önümüzdeki sene devam etmeme kararı aldım. Son 3 maç buradayım ama sonra yollarımız ayrılacak. Güzel bir birlikteliğimiz oldu" diye konuştu.

"Gelecek sezon Beşiktaş'a gideceği" iddialarını da değerlendiren Yalçın, “Etik değerler gereği bir kulüpte çalışırken başka bir kulüple görüşme yapmıyorum. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyin. Ben teknik direktörüm, sezon bitince bir teklif gelirse oturur bakarız, şu ana kadar ciddi bir teklif gelmedi açıkçası" ifadelerine yer verdi.

Antalyaspor’da ‘Alex’ Sesleri2

ALEX’LE ANLAŞMA TAMAM

Akdeniz ekibinin Sergen Yalçın'ın yerine getireceği isim de belli oldu. Antalyaspor yönetimi, Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza ile prensipte anlaşma sağladığı ileri sürüldü. Teknik direktörlük kariyerinde Sao Paulo U20 takımı ile Avai'yi çalıştıran 46 yaşındaki Alex, yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak. Alex de Souza’nın, yardımcı antrenör olarak kendisi gibi Türkiye’de iz bırakan Brezilya asıllı Türk futbolcu Mehmet Aurelio’yu görevlendirdiği öğrenildi.

Öte yandan Antalyaspor'un köklü taraftar grubu 07 Gençlik, sosyal medya hesabından “Hoş geldiniz Alex De Souza ve Mehmet Aurelio, birlikte harika işler başaracağımıza inanıyoruz” paylaşımında bulundu.

Antalyaspor’da ‘Alex’ Sesleri1