Gündem

Ateist Efe Aydal’dan Sabiha Gökçen’li skandal paylaşım

Gazze ve şehitlerimiz için 1 Ocak'ta Galata Köprüsü'nde düzenlenen protesto gösterisi İsrail'den çok Türkiye içerisindeki bazı kesimleri rahatsız etti. Onlardan birisi de sosyal medyada yayınladığı ateist videolar ile bilinen 'Efe Aydal' isimli şahıs. Aydal 'Filistin'e destek Şehitlerimize Rahmet' mitinginden dönen vatandaşa elinde tevhid bayrağı olduğu gerekçesiyle düzenlenen menfur saldırının ardından skandal bir paylaşıma imza atarak Müslümanları topluca katletmekle tehdit etti.

Abone Ol

İstanbul'da “Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet yürüyüşü” ile hem şehitlerimiz anıldı hem de aylardır İsrail tarafından yoğun bombardımana maruz kalan Filistin halkı için tüm dünyaya destek çağrıları yapıldı. Yürüyüş sonrası ise evine gitmek isteyen İsmail Aydemir isimli vatandaş provokatörlerin hedefi oldu.

Bir şahsın "Sen Arap sevicisin" sözleriyle yumruklu saldırısına uğrayan İsmail Aydemir kanlar içerisinde kaldı. Aydemir'e yapılan saldırıya ise muhalif kesim sosyal medyadan arka çıkarak linç kampanyası başlattı. Hilafet üzerinden kinlerini kusan kesime CHP de arka çıktı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Cumhuriyet savcıları kendinize gelin, isminizin başındaki Cumhuriyet kelimesinin anlamını unutmayın!" sözleriyle savcıları tehdit etti.

MÜSLÜMANLARA TOPLU 'KATLİAM' TEHDİDİ

Sosyal medyada yayınladığı ateist videolarla bilinen 'Efe Aydal' isimli şahıs ise X hesabından kan donduran bir paylaşımda bulundu.

Sabiha Gökçen'in savaş pilotu olarak katıldığı 'Dersim bombalamasına' atıfta bulunan Aydal, Filistin'e destek gösterisine katılan Müslümanları hedef alarak toplu katliam yapmakla tehdit etti.

"ATATÜRK SABİHA GÖKÇEN'İ ARARDI"

Aydal skandal paylaşımında "Evet, Atatürk olsaydı o da bütün şeriatçıların bir alanda toplanmasına izin verirdi. Sonra Sabiha Gökçen'i arardı." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de Müslümanları topluca öldürmekle tehdit eden Aydal'ın skandal paylaşımına tepki yağarken destek verenlerin de olduğu görüldü.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }