Bu akşam UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde Türk gecesi yaşanacak.  Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir play-off turu ilk maçlarını kazanarak gruplara kalma yolunda avantaj elde etmek istiyor.

KARTAL AVANTAJ PEŞİNDE

Sezona bir müthiş bir başlangıç yapan Beşiktaş, bu kez UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasına kalabilmek için play-off turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile kozlarını paylaşacak. Saat 21.30'da Thun Stadı'nda oynanacak mücadeleyi,  Danimarkalı hakem Morten Krogh'un yönetecek. Karşılaşma S Sport Plus'tan naklen yayınlanacak. Rövanş mücadelesi ise 29 Ağustos’ta Tüpraş Stadyumunda gerçekleşecek.

Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike: Osimhen'e Chelsea talip olacak! Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike: Osimhen'e Chelsea talip olacak!

FIRTINA MORAL BULMAK İSTİYOR

UEFA Avrupa Ligi’nde Rapid Wien’e elenerek, UEFA Konferans Ligi play-off turuna kalan Trabzonspor İsviçre ekibi St. Gallen ile karşı karşıya gelecek. Hem moral depolamak hem de Konferans Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen fırtınanın tek hedefi galibiyet. Kybunpark (AFG Arena) Stadı’nda saat 22:00’de başlayacak mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Miguel Nogueira yönetecek. Karşılaşma ATV’den yayınlanacak. Mücadelenin ikinci ayağı ise 29 Ağustos’ta Papara Park’ta oynanacak.

HEDEF GRUPLAR

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında bugün İrlanda ekibi St. Patrick's Athletic'e saat 21.45'te konuk olacak. Başakşehir’de hedef turu geçerek gruplarda mücadele etmek. Finlandiya Futbol Federasyonu’ndan Mohammed Al-Emara’nın yöneteceği mücadele, TRT Spor'dan yayınlanacak.

Editör: Haber Merkezi