Gündem

Bakan Tekin: Müzakerelerimiz devam ediyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, özel sektör öğretmenlerinin sorunlarını çözmek için müzakerelerimiz devam ettiğini açıkladı. Bakan Tekin, "Sorunların çözümü için her iki taraf ile de gerekli müzakereleri yapıp sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Abone Ol

AK Parti Grup Toplantısı öncesi gazetecileri sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin özel sektör öğretmenlerinin yaptığı eylem ve devam eden süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ"

Bakan Tekin yaptığı açıklamada, “Bizim eğitim sektöründe iş yapan sendikalarla yaptığımız gece saat 12’ye kadar sürdü. Çok verimli bir toplantı yaptık. Çıkışta da bakanlıktaki bütün ekiple beraber, bakan yardımcılarımız, genel müdürlerimizle beraber gayet verimli özel sektör öğretmenleri ile oturduk konuştuk.Kısa deyip böyle geçiştirmesinler. Tüm ekibimiz oradayken ayak üstü bir görüşme olarak lanse edilmesin. Arkadaşlar daha önce bir defa bende görüşmüştüm. Toplamda 8-10 defa görüşme yaptık biz. Böyle kamuoyuna görüşmüyorlar diye lanse edilmesinde gerçekten rahatsızım. Görüşüyoruz, sohbet ediyoruz. Problemlerinin çözümleri için adım attığımızı, çaba sarf ettiğimizi kendileriyle paylaşıyoruz. En son Pazartesi gecesi de bu oldu. Gece toplantımız biter bitmez görüştük. Sorunların çözümü için her iki taraf ile de gerekli müzakereleri yapıp sorunlarını çözeceğiz ” dedi.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }