Lider Haber TV ekranlarında her hafta salı günü seyircisiyle buluşan Tam Saha bu hafta özel bir konuk ağırladı. Fahrettin Kayan ve Ahmet Karaben’in hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki canlı yayın konuğu Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe oldu.

“MİHA ZAJC VE MİGUEL CRESPO İLE İLGİLENİYORUZ”

Transferi için çok çaba harcadığım oyuncular var diyen Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, “Santrafor sağ kenarımız ve orta sahamız eksik. İki bölgemiz var sadece ama Antalyaspor istediğimiz yere gelir. Üzerinde durduğum ve yoğun çaba harcadığım oyuncular var. Onlarla birlikte daha iyi sonuç alırsak zaten level atlamış oluruz. Fenerbahçe’den Miha Zajc ve Miguel Crespo ile ilgileniyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor bu artık bilinen bir şey. Bunun yanında istediğimiz başka oyuncular da var ancak onların isimlerini telaffuz etmem doğru olmaz. Şu anda kaleci transferimiz yok. Kalemiz sağlam ve güvende. Helton Leite transferini iyi yönetemedik. Beşiktaş Bünyamin Balcı’yı istiyor bu konuda henüz bir anlaşma yok görüşmeler devam ediyor” dedi.

“ANTALYASPOR TARAFTARLARINDAN ÖZÜR DİLİYORUM”

Antalyaspor taraftarından özür dileyen Başkan Boztepe, “Antalyaspor’un gerçek sahibi Antalyaspor’un cefakâr taraftarları. Bu çok önemli bir ayrıntı. Biz hizmet ediyoruz. İnşallah hizmetlerimiz ile Allah razı olsun denilebilir bir noktada bırakırız. Ulan gittiler de kurtulduk diyecek bir kesim de var ama yüksek çoğunluk Allah razı olsun der diye emek harcıyoruz. Herkes aynı takıma hizmet ediyor. Birileri tribünde hizmet ediyor birileri ise gecesini gündüzüne katıp işinden gücünden kalıp ne fayda sağlayabilirim diye Antalyaspor için hizmet ediyor. Nasıl olduğunun ne olduğunun bir önemi yok. Bu pozisyonlar sadece Antalyaspor’a zarar verir. Ben bu tarz şeylere çok karşıyım. O günkü kavgaya da inanılmaz üzgünüm. O gece sabah saat 5’e kadar zaten taraftarla beraberdim. Böyle şeyin olmaması gerektiğini konuştuk. Ben buradan tekrardan tüm Antalyaspor taraftarlarından özür diliyorum. O maç esnasında olan bir konuydu. Biz aynı şehirde yaşıyoruz. Aynı yerlerde oturuyoruz. Ortak derdiğimiz aynı hikaye” ifadelerini kullandı. 

Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu'na övgüler Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu'na övgüler

“HERKESİN PARASINI İADE EDECEĞİZ” 

Derdiğimiz tribünleri doldurmak diyen Başkan Boztepe, “Gerçekten Antalyaspor’a gönül vermiş insanlar kombinelerini gelip alıyorlar sağ olsunlar.  Bu kombine fiyatlarını da belli bir noktaya getirip sattıktan sonra maç günlerinde bilet fiyatları dip yaptığı zaman o adamların hakkına girmiş oluyorsun. Herkesin parasını iade edeceğiz. Hakkınızı helal edin diyeceğiz. Biz bunları burada sattık ama taraftarlarımız bilet fiyatlarını yüksek bulduğu için gelmek istemiyor. Bizim derdiğimiz tribünleri doldurmak ya da burada amaç Antalyaspor’a destek vermek sonuçta. 5 bine ya da 10 bine bilet vermiyoruz. Bedelsiz yapamıyoruz yoksa bu sefer kombine alan insanlara haksızlık etmiş oluyoruz ama Göztepe maçı ilk maçtı öyle çok yüksek tutmayabilirdik. O da benim biraz dikkatsizliğim… Ben bir dursun buna bakacağım dedim onlar benden önce onay olmadan zaten satışa sunmuşlar 1000 üzerinde satış vardı orada eleştiriyi hak ettim” diye konuştu.  

“GECEM GÜNDÜZÜM ANTALYASPOR”  

Hevesle başlayan sevdayla giden bir yol diyen Başkan Boztepe, “Benim gecem gündüzüm Antalyaspor. Deseniz ki bundan önce Sivasspor’u desteklemiyor muydun diye vallahi bir tane maçı izlememişimdir. Sivaslı kardeşlerim kızmasın. Desteklememişimdir yani. Hevesle başlayan, sevdayla giden bir yol benim için Antalyaspor. Ekibin içinde çalışma arkadaşlarımızın içinde illaki yüzde ellisi başka kulüpleri destekliyor. Antalyaspor ne zaman direk Antalyaspor olarak söylenir dediğimiz ilk beş büyüklerin arasına girmeye başladı zamanla. Antalyaspor’un globalde bir taraftar grubu aşina olacaktır” şeklinde konuştu.

FORMA TANITIMI İLE İLGİLİ YASAL SÜREÇ BAŞLAYACAK”

2500 tane fotoğraf vardı hepsini görmedim diyen Başkan Boztepe, “Yaptığımız Yörük temalı forma tanıtımı çok beğenildi. Hatta bazı eski başkanlar aradı gerçekten bu sefer seni kıskandım dedi. Ancak sonradan ortaya çıkan forma tanıtım fotoğrafları bizleri de üzdü. Antalyaspor olarak biz o forma tanıtımını paylaşamayız. Yakışmaz bize. 2500 tane fotoğraf vardı hepsini görmedim ben. Bunları 120 fotoğrafa düşürttürdüm. Sonra onun içinde elemeler yaptık. Beğendiklerimizi paylaştık. Bu çok büyük bir organizasyon. Fotoğraf firması, modeller, fotoğrafçılar… Bunu kimin yaptığını bilmiyorum ama doğru bulmuyorum çünkü o insanların da bir ailesi var. Ben bunla alakalı dava süreci gerçekleşsin dedim. Bu konuda arkadaşlar çalışma yapıyor, yasal süreci başlatacağız. Çok güzel forma tanıtımımız oldu. Sonra maalesef ortaya sızan fotoğraflar buna gölge düşürdü” ifadeleriyle sözlerine son verdi.

Editör: Elif Denktaş