Gündem

Başkan Şadi Yazıcı: Kongreler yenilenme zamanıdır

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı AK Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ni  Lider Haber’e değerlendirdi. Başkan Yazıcı, “Her kongre yeniden bir değişimdir, bir dönüşümdür. Partiler için kongreler yenilenme zamanıdır” dedi.

Abone Ol

AK Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ni Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı AK Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Lider Haber’e önemli açıklamalarda bulundu.

“PARTİLER İÇİN KONGRELER YENİLENME ZAMANIDIR”

AK Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ni değerlendiren Başkan Yazıcı: "Bu ülkenin bir bireyiyim, tıp doktoruyum ve 22 yıldır siyasetteyim. Bir sürü kongre yaşadım ve bu kongrede de heyecanı görmekten mutluluk duyuyorum. Aslında çok çok farklı zamanlar yaşadık. Darbeler gördük, vesayetler gördük, hepsinde umutlarımızı da gayelerimizi de gelecekteki hayallerimizi de yeşerttik. Bugün 22’nci yılında bu heyecanı görmek partimizin vatandaşa umut vaat ettiğini, umudu olduğunu da görmekten mutluluk duydum. Her kongre yeniden bir değişimdir, bir dönüşümdür. Gerilerek ileriye bir sıçramadır, yeniden koşmaktır. Partiler için kongreler yenilenme zamanıdır” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZLA BERABER OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

20 Mart’ta yapılacak yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulunan Şadi Yazıcı, “Biz yerelden gücünü almış, genelde iç siyasetini yapan ve dünya siyasetine giden bir partinin mensuplarıyız. Halka hizmetkar olmak gibi bir düstur koymuş  bir genel başkanımız var, cumhurbaşkanımız var. Dolayısıyla vatandaşımıza hizmetkar olmak için 7’den 77’ye beşikten mezara tüm vatandaşlarımızla sosyolojik olarak dezavantajlılarla birlikte, bütün vatandaşlarımızla birlikte beraber olmaya çalışıyoruz. Kentimizi de grubumuzu da ve sosyal hizmetlerimizi de hem toplumsal hem de kentsel anlamdaki hizmetlerimizi hiç kesintisiz ve dünya standartlarına uygun iletişim metotlarıyla, bütün iletişim metotlarını en zirveye çıkartarak bir şehir olma gayretimizi sürdürüyoruz.Yerel seçimleri de böyle hazırlanıyoruz. İstanbul içinde böyle hazırlanıyoruz. Türkiye için de böyle hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }