Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Boykot" şarkısı ile Filistin'e destek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Boykot" şarkısı ile Filistin'e destek

Bursa’nın Gemlik ilçesinde saat 10:42’de 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gemlik’teki depremin ardından Lider Haber’de yayımlanan Haber Saati programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ilçedeki son durumu aktardı. 



İrem koca’nın sorularını yanıtlayan Başkan Sertaslan şunları söyledi, “Gemlik’te depremi oldukça şiddetli hissettik. Vatandaşlarımız bir panik halinde sokağa çıktı. Herkes anladı hissetti ne olduğunu. Ama memnuniyetle söylüyorum 35 mahallemiz var. Elbette taramalarımız devam ediyor. Ancak bize ulaşan ilk bilgiler herhangi bir can ve mal kaybı olmadığına dair. Artçı sarsıntılar hissetmeye devam ediyoruz. Az önce küçük hafif bir sarsıntı daha hissettik. Bilim insanları sarsıntılarının devam edeceğini söylüyor. Ama çok şükür herhangibi bir can kaybı yok.Depremin ilk anlarında vatandaşlarımız sokaklarda bir panik halindeydi ancak şimdi daha stabil her şey. Vatandaşlarımız anladı 5.1 büyüklüğünde bir deprem olduğunu. Arkasından daha büyük bir sarsıntının gelip gelmeyeceğini bir izlenimde oluştu bilim insanları aracığıyla. Şimdi biraz daha durum stabil” dedi.


 

Editör: Emre Gündoğdu