Politika

Başkan Yılmaz’dan CHP belediyeciliğine sert eleştiri

AK Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Lider Haber TV’ye konuştu. Hükümetin Türkiye’deki en büyük payı ve geliri İstanbul’a verdiğini belirten Yılmaz, “İstanbul'un şu 5 senede geri gittiğini ve yeni bir şey yapılmadığını hissediyorsunuz” dedi.

Abone Ol

AK Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongre heyecanın ekranlara aktarıldığı Lider Haber TV’ye Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz konuk oldu. AK Parti’deki bayrak değişiminin makul ve güzel bir şekilde olduğunu dile getiren Yılmaz, CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sert eleştirilerde bulundu.

CHP’Lİ BELEDİYE’NİN İDDİALARINI ÇÜRÜTTÜ

Başkan Yılmaz, İstanbul’un sadece İstanbulluların oy vererek seçtiği bir yer olduğunu ama bu seçimden Balıkesirlinin de Bursalının da Şırnaklının da etkilendiğini dile getirdi. “İstanbul'un şu 5 senede geri gittiğini yeni bir şey yapılmadığını hissediyorsunuz” diyen Yılmaz, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ‘Hükümet yardım etmiyor’ iddialarına da çürüttü. Başkan Yılmaz, “Hükümet Türkiye’deki en büyük payı ve geliri İstanbul’a veriyor. Hiç kimse engelleyemez belediyenin çalışmasını ancak bu durum kendi altyapılarında bütçeyi düzgün yönetememeleriyle alakalı. Yine hükümet kazandı Cumhurbaşkanı ve ekibi yine kazandı. Şimdi yine 5 sene bahane üretecekler hükümet bize yardım etmiyor diye” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, “Türkiye güçlendikçe rahatsız olan bir kesim var. Bugün Türkiye Yüzyılı'nı konuşuyoruz yatırımları konuşuyoruz. Ekonomik kriz aşılacak” ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }