Transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak önce Gabriel Paulista'yı daha sonra ise Rafa Silva'yı renklerine bağlayan Beşiktaş'ta, çalışmalar devam ediyor.

Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda kadro yapılandırmasını sürdüren siyah-beyazlı takımda forvet transferinde sona gelindi.

Birçok kaynak, Beşiktaş'ın yıldız golcü Ciro Immobile'yi transfer etmeye çok yakın olduğunu duyurdu.

SON DETAYLAR KONUŞULUYOR

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; siyah-beyazlı kulüp, golcü futbolcuyu Lazio'dan renklerine bağlamak için son detayları hallediyor.

SÖZLEŞMESİ 2 YILLIK OLACAK

Ayrıca haberin detayında; 1.85'lik santrforun, Lazio'nun onayı ile 2 yıllık sözleşmeyi kabul ettiği aktarıldı.

İtalyan golcü, siyah-beyazlılardan senelik 6 milyon euro kazanacak.

HÜSEYİN YÜCEL, TRANSFERİ BİTİRMEK İÇİN İTALYA'DA

Bir diğer İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre ise Beşiktaş, transferi 2-3 milyon euro bonservis bedeli ile bitirmek istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Türk gecesi: Benfica, Orkun ve Kerem ile güldü Şampiyonlar Ligi'nde Türk gecesi: Benfica, Orkun ve Kerem ile güldü

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Immobile transferini tamamlamak için İtalya'ya gitti.

İTALYA'DA 4 KEZ GOL KRALI OLDU

Kariyeri boyunca Serie A'da 4 kez gol kralı olan Ciro Immobile, geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maça çıktı ve 11 kez ağları havalandırdı. Tecrübeli golcü bu maçlarda 1 asist kaydetti.

Lazio'ya 2016-2017 sezonunda imza atan Immobile, kariyerinde daha önce Sevilla, Torino, Borussia Dortmund, Juventus, Pescara, Grosseto ve AC Siena formalarını giydi.

Kaynak: ensonhaber.com

Editör: Haber Merkezi