AK Parti’nin 4. Olağanüstü Kongresi tüm hızıyla devam ediyor. Kongreyi canlı yayınlayan kanallardan biri de Lider Haber TV olurken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Lider Haber TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde büyük işler başardıklarını belirtti.

İstanbul'un 3 ilçesinde su kesintisi: 19 saat su yok! İstanbul'un 3 ilçesinde su kesintisi: 19 saat su yok!

“DEĞİŞİME AÇIK OLAN AK PARTİ”

Siyasette değişim ve dönüşümün kaçınılmaz bir nokta olduğunu belirten Aktaş, “Değişim dönüşüm kaçınılmaz bir gerçek, bu siyasette de var ticarette de var. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde AK Parti bunu çok iyi başardı ve başarıyor. Zaten AK Parti’nin 21 yılıdır kesintisiz iktidar olmasının sebebi de budur. Bunu başka siyasi partiler başaramıyor. Maalesef 7 dönem, 8 dönem milletvekilliği yapanlar var. 7-8 dönem belediye başkanlığı yapanlar bunu beceremiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde AK Parti bunu başarabilmiş bir parti. Ben bugün bir değişim olacağını düşünüyorum ama detaylarda milletvekili olur mu olmaz mı? Kimler olur çok bilmiyorum açıkçası. Değişime açık olan AK Parti” ifadelerini kullandı.

“31 MART’TA GEREĞİNİ YAPACAKLARINI ZİYADESİYLE DÜŞÜNÜYORUM”

CHP ve İYİ Parti’nin ciddi manada sıkıntıları olduğunu vurgulayan Aktaş, Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti'nin bu manada ciddi sıkıntılar içinde olduğunu düşünüyorum. Biz hiçbir siyasi partinin genel durumuyla ilgilenmiyoruz. AK Parti olarak kendimize bakıyoruz, kendimizi yenilemeye bakıyoruz. Kendimiz günümüzün şartlarını revize etmeye çalışıyoruz. Birçok alanda ülkeye değer katmak için mücadele veriyoruz. Bir Cumhur İttifakı ve Tayyip Erdoğan düşmanlığı var. Bu şekil bir anlayış var. Ben milletimizin bunu çok iyi değerlendireceğini düşünüyorum. 14 Mayıs'ta gereğini yaptılar. 31 Mart'ta da gereğini yapacaklarını ziyadesiyle düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi