Bursa Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu 3-B Sınıfı, öğrencileri Türk halk kültürünün bir parçası olan Karagöz ve Hacivat doğaçlamalarını sergiledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Mehmet Aydın Saldız'ın da ve çok sayıda seyirci oyunu takip etti.

Hacivat,  Karagöz 'e Satranç Öğretiyor

*Hacivat ve Karagöz Maçta

*Hacivat, Karagöz 'e Krokiyi Öğretiyor

*Karagoz' ün Şarkısı 

*Karagöz ve Hacivat Buz Pistinde 

*Karagöz ve Hacivat, Sokak Hayvanlarını Besliyor

*Karagöz ve Hacivat Çarpma Öğreniyor

*Karagöz Tenis' le Tanışıyor

*Karagöz İnternet Oyunu Öğreniyor

*Karagöz ve Hacivat Okula Giderken... gibi başlıklı oyunlardan oluşan, gösteriyi izleyen tüm seyirciler tarafından büyük beğeni topladı.

Yazdıkları kitaba da ismini veren HAYAL PERDESİ isimli oyunda, öğrencilerin Karagöz ve Hacivat karakterlerini, kendi yaşantılarına uyarlayarak , birer çocuk dili ve çocuk bakışı ile doğaçlamaları, izleyenleri şaşkınlık ve hayranlığa sürükledi.

Karamanoğlu Mehmet Bey Hamamı restore ediliyor Karamanoğlu Mehmet Bey Hamamı restore ediliyor

Işık, dekor ve çocukların oyunculukları karşısında, Mehmet Aydın Saldız, öğretmenleri Meral Demir başta olmak üzere, böylesi bir gösteriye emek veren herkese beğeni ve takdirlerini belirtti. Geleceği emanet edeceğimiz çocukların böylesi sanat etkinliklerini deneyimlemesinin onlara ve yarınlarımıza olan katkılarının önemini belirtti. Ve her öğrenciye, Bursa Büyükşehir Belediyesi adına birer satranç takımı hediye etti .

Gösteriyi hazırlayan 3-B sınıfı HAYAL PERDESİ isimli kitaplarını kendilerine sundular.