Politika

Çavuşoğlu’ndan Alanya çıkarması

Önceki dönem Dışişleri Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu Alanya’da AK Parti Teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Abone Ol

Önceki dönem Dışişleri Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu; AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, önceki dönem İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Teşkilat Mensuplarının katılımı ile toplantı gerçekleştirdi. Mevlüt Çavuşoğlu burada yaptığı konuşmada, “Alanya’yı AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacağız, bu yönde çalışmalarımızı da Genel Merkez nezdinde sürdürüyoruz” dedi. Çavuşoğlu’nun bu sözlerinin ardından salonda bulunan teşkilat mensupları yoğun bir alkışla karşılık verdi.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ FARKI

Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti Genel Merkezi’nin oluruyla Alanya Belediye Başkan Adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Toklu’ya her koşulda Genel Merkezin destek verdiğini söyledi. Toplantıda ‘Yeni Bir Alanya’ vurgusu yapan Çavuşoğlu, “Kardeşimiz Mustafa Toklu’nun Yeni Bir Alanya sloganını Antalya’mızda da Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde de sürdüreceğiz. Alanya’da “Yeni bir Alanya” Antalya’da ise “Yeniden Antalya” diyeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇETİN: SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ve 19 ilçe belediyeleri kazanmakta kararlı olduklarını ifade eden İl Başkanı Ali Çetin ise, “4,5 yıldır CHP yönetiminde olan bir Antalya Büyükşehir Belediyesi var ve Antalya’ya doğru dürüst hizmet dahi edemedi. 2024 yerel seçiminde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ve 19 ilçemizin belediyelerini AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz. AK Parti bayrağını Alanya’da dalgalandırmak istiyoruz.” dedi.

TAVLI’DAN ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Başkan Tavlı da, “AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili bir şekilde cevap vermek için çalışıyoruz. Mahalle düzeyindeki teşkilatlarımızı güçlendirme ve halkın taleplerine daha iyi yanıt verebilme amacıyla istişare toplantılarımızı sık sık sürdüreceğiz. Her zaman teşkilatımızın arkasında duran, takım kaptanımız, önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekilimiz Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }