Politika

CHP’li Böcek’e ihanet mesajı

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in A Takımı’nda yer alan Başkan Vekili Mesut Kocagöz, bir WhatsApp grubunda Böcek’e “ihanet” niteliği taşıyan bir mesaj paylaştı. CHP’nin önemli isimlerinin yer aldığı grupta kurultay delegeleri üzerinden “Böcek gitti Ümit gelir gibi” mesajını yazan Kocagöz’e, Muhittin Böcek’in ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Abone Ol

ÖNCE TÜREL’E ŞİMDİ DE BÖCEK’E

Daha önce Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’in en güvendiği isimlerin başında gelen daha sonra CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğraf veren akabinde ise Türel tarafından ANET Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden alınan Mesut Kocagöz yeni bir skandala daha imza attı.  Şimdilerde CHP’li Muhittin Böcek’in A Takımı’nda olan Başkan Vekili Kocagöz, CHP Antalya’nın ileri gelen isimlerinin olduğu WhatsApp grubunda ‘ihanet’ sinyalleri veren bir mesaj yazdı.

BÖCEK’İ BİR MESAJ İLE HARCADI

CHP’li Böcek’in gözde bürokratlarından olan Başkan Vekili Mesut Kocagöz, ‘Demokratlar’ isimli yaklaşık 100-150 kişinin bulunduğu bir WhatsApp grubunda Böcek’in mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterilmeyeceği ima eden bir mesaj attı. Başkan Vekili Kocagöz, Böcek yerine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın yerel seçimlerde Büyükşehir’e aday olarak çıkarılacağını ima ederek, “Böcek gitti Ümit gelir gibi” mesajını attı.

MESAJI 3 DAKİKADA SİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Başkan Vekili Kocagöz’ün bu mesajı attıktan 3 dakika sonra sildiği iddia edilirken, Köcagöz’ün Böcek’i bir kalemde harcayan mesajını onaylayan isimlerin olduğu da dikkatlerden kaçmayan bir diğer detay oldu. 

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }