Politika

CHP’li Sözen’in başına ne geldi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümü etkinlerine mazeret göstermeden katılmayan CHP’li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, günler sonra ortaya çıktı. Manavgat Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nı ziyaret eden Sözen, sporcularla birlikte çekildiği fotoğrafların çoğunda sırtı dönük poz verirken, yüzünün görüldüğü tek fotoğrafta ise sol gözünde morluk olduğu iddia edildi.

Abone Ol

Lider Gazete’nin gündeme getirdiği yerel seçimlerin arifesinde CHP’li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümü etkinlerine herhangi bir mazeret göstermeden katılmaması ilçe halkında büyük bir tepkiye yol açtı. 29 Ekim günü tüm ilçe halkının gözü gün boyu CHP’li Sözen’i ararken bir yandan da kafalarda Sözen’in nerede ve ne yaptığı soruları dolaşıyordu.

29 EKİM KUTLAMALARINA KATILMAMIŞTI

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü Manavgat Kaymakamlığı’nca sabah yapılan kutlama programına katılım göstermeyen CHP’li Sözen’in gün içerisinde düzenlenen diğer etkinliklere de katılmaması sonrası Sözen’in Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ile Denizli Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın mücadelesini izlemeye gittiği düşünülmüştü. Fakat Başkan Sözen’in bu karşılaşmayı da takip etmediği ortaya çıkmıştı. Öte yandan Sözen’in Fener Alayı ve Cumhuriyet Korteji’nin yanı sıra Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Gökhan Türkmen konserine de katılmadığı öğrenilmişti. İlçe halkı gün boyu Sözen’i ararken bir yandan da Sözen’in neden 29 Ekim kutlama etkinliklerine katılmadığı sorgulanmıştı.

ORTAYA ATILAN İDDİALAR KAFALARI KARIŞTIRDI

Herhangi bir mazeret göstermeden 29 Ekim günü CHP’li Sözen’in kutlama etkinliklerine katılmaması bazı çevreler tarafından tepkiyle karşılandı. Günlerdir ortalıkta görünmeyen tepkilerin odağındaki Sözen hakkında ortaya çeşitli iddialar atıldı. Sözen’in alkol nedeniyle hasta olduğu ve 29 Ekim günü ortaya çıkmadığı ya da birilerine sataştığı ve bunun sonucunda darp edildiği ortaya atılan iddialardan bazılarıydı.

BAŞYAZARIMIZA TELEFONDAN HAKARETLER SAVURDU

Ortaya atılan bu iddiaların yanında CHP’li Sözen, Lider Gazete Başyazarı İbrahim Okumamış’ın 31 Ekim günü yayınlanan ‘Şeytan Aldı Götürdü Satamadan Getirdi’ başlıklı yazısından sonra WhatsApp üzerinden arayarak Okumamış’a hakaretler savurdu. Ağza alınmayacak sözler sarf eden Sözen, Okumamış’a “Sen satılmışsın, sen ahlaksızsın, sen namussuzsun, sen terbiyesizsin” diyerek çirkin sözler sarf etti.

CHP’Lİ ŞÜKRÜ SÖZEN SONUNDA ORTAYA ÇIKTI!

Tüm bu yaşananların ardından ilçe halkının 29 Ekim gününden beri fellik fellik aradığı CHP’li Sözen günler sonra ortaya çıktı. Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Manavgat Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nı Mega Spor müsabakası öncesinde ziyaret eden Sözen, takım oyuncularıyla birlikte fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. Çekildiği 4 fotoğraftan sadece birinden kadraja yüzü dönük poz veren Sözen’in diğer 3 fotoğrafta sırtı dönük bir şekilde poz verdiği görüldü. İddiaların odağındaki Sözen’in ortaya çıkması merakı biraz olsun giderse de Sözen’in yüzündeki izler dikkatlerden kaçmadı. Kadın voleybol takımı sporcularıyla birlikte poz veren Sözen’in sol gözünde morluk ve alnında şişlik olduğu iddia edildi.

Öte yandan Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümü kutlamalarına katılmayan ve bir anda ortaya çıkarak Manavgat Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nı ziyaret eden Sözen’e gelen tepkilerin şiddeti iyice arttı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI İDDİALARI DESTEKLEDİ

CHP’li Başkan Sözen’in hakkında ortaya atılan iddialardan günler sonra ortaya çıkması ve çekildiği fotoğrafta yüzünde görülen izlerin iddiaları doğrular nitelikte olduğu anlaşıldı. Sosyal medya üzerinden de bazı vatandaşlar tarafından Sözen hakkında iddiaları destekler nitelikte paylaşımlar yapılırken Sözen’in başına ne geldiği ise halen gizemini koruyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ MANAVGATLILARLA BULUŞACAK

Ayrıca günlerdir ortalarda görünmeyen CHP’li Sözen, 8 Kasım Çarşamba günü saat 17.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği “Hizmette 15 Yıl Toplantısı”na katılarak Manavgatlılarla buluşacak. Manavgat halkıyla bulaşacak olan Sözen’in 29 Ekim günü kutlamalara neden katılmadığına dair açıklama yapıp yapmayacağı ve sergileyeceği tavır şimdiden merak konusu haline geldi.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }