Ekonomi

Desıre projesinin lansmanı yapıldı

Ukraynalı emlak girişim şirketi Zhytlobud-2, ile Best Western otel zincirinin Antalya'da birlikte yapacakları Desıre rezidans ve otel projesinin lansmanı yapıldı. Törende konuşan Teus Group'un kurucusu ve CEO'su Basel Khuari, 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Abone Ol

Ukrayna'nın emlak geliştiricilerinden Zhytlobud-2, Teus Group ile dünyanın en büyük otel zinciri Best Western’in Antalya'nın Altıntaş mahallesinde birlikte yapacakları Desire projesinin lansmanı yapıldı. Muratpaşa’daki bir otelde yapılan lansmana Ukrayna Antalya Konsolosu Oleksandır Voronin, Antalya’da bulunan Ukrayna dernekleri, inşaat ve emlak sektörünün önemli isimleri katıldı.

“DAMARLARIMDA TÜRK KANI DOLAŞIYOR”

Daha önce Türkiye’de hiç iş yapmadığını ancak Türkiye’nin kendisi için özel bir anlam ifade ettiğini söyleyen Zhytlobud-2'nin ortak sahibi, Teus Group'un kurucusu ve CEO'su Basel Khuari, “Benim büyükannem Türk. Türkiye benim için sadece güneşli ve misafirperver bir ülke değil, aynı zamanda aile tarihimin bir parçası. Ben Türkiye’yi seviyorum. Damarlarımda Türk kanı dolaşıyor ve bu da Antalya'da başlattığımız projeye özel bir önem kazandırıyor"

“PROJE REZİDANSLAR VE BİR OTEL İLE BİRLEŞTİRİYOR”

Desıre projesi hakkında bilgiler veren Khuari, “Desıre, Altıntaş mahallesinde yer alan birinci sınıf bir komplekstir. Bir konut kompleksini rezidanslar ve bir otel ile birleştiriyor. Proje hem yatırımcılara hem de kendi evlerini satın almak isteyenlere yöneliktir. Yetişkinler ve çocuklar için toplam alanı yaklaşık 400 metrekare olan yüzme havuzları. Fitness kulübü, hamam, SPA, kapalı havuz içeren sağlıklı yaşam bölgesi. Teraslı daireler, tasarımcı tadilatı, özel havuz ve en iyi deniz manzarası.Özel sinema, barbekü alanı ve kafe içeren çatı katındaki lounge alanları. Birinci sınıf iç mekanlara sahip lobi. Tamamen mobilyalı ve kiralamaya hazır otel odaları, 5 yıldızlı otellerin standartlarına göre oluşturulmuştur. Komplekste maksimum rahatlık ve konforun yanı sıra projenin yatırım cazibesi için her ayrıntı düşünülmüştür” şeklinde konuştu.

“PROJE 2025’TE BİTECEK”

Projenin çalışmalarının başladığını belirten Basel Khuari, “Şuanda projemiz satışlara açık ve inşaat çalışmaları başladı. 12 bin metrekarelik proje yapıyoruz. İlk başlangıçta 1+1 dairelerimizin fiyatlarını 144 bin 900 Euro, otel odalarımızı ise 159 bin 900 Euro olarak belirledik.  Tüm projemiz Ekim 2025’te tamamlanacak” şeklinde konuştu.

“ANTALYA’MIZA DEĞER KATACAK”

Proje ortaklarından Best Western BWH Otel Türkiye İş Geliştirme Direktörü Semih Analı ise yaptığı konuşmada, “Best Western olarak 7 olan otel sayımızı Basel Bey’in projesi de dahil olmak üzere 14’e çıkardık. Biz bu projede uzun süren görüşmelerin ardından yer alamaya karar verdik. Çünkü dünyada bu tarz projelerde ciddi bir artış var. Bu bir gelişen trend haline geldi. Yani otel ile birlikte bir yaşam kompleksinin birlikte ilerleyebileceğini çok defa gördük. Biz de Antalya’da yaklaşık 10 yıldır 2 marka olarak vardık. Bu proje ile 3 marka oluyoruz.  Basel Bey’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu proje ile hem istihdam sağlayacak hem de Antalya’mıza değer katacak. Bizim bir hedefimiz de markamızın Türkiye’nin tüm şehirlerinde olmasını istiyor ve temenni ediyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından projenin ortaklık belgesi imzalanarak pasta kesimi yapıldı. 

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }