Turizm

Dünyanın en lüks balayı villaları ödülü Patara'ya

18. World Luxury Hotel Awards'ta ödül kazananlar Bali-Endonezya ve Galgorm-Kuzey İrlanda’da yapılan gala gecelerinde ödüllerini aldı.

Abone Ol

Bu yıl, 728 otelin katıldığı yarışmada, Türkiye'yi 25 otel temsil etti. Ülke olarak 5 Global En İyi Ödülü kazandığımız yarışmada, 2 ayrı kategoride Dünyanın en iyisi, 1 kategoride Avrupa Kıtasının en iyisi ödüllerini kazanan Prima Donna geceye damgasını vurdu.

Lüks tatil deneyimlerinin zirvesinde yer alan ve konuklarına eşsiz bir konfor sunan Prima Donna- Patara , "Balayı Villaları ve Çiftlere Özel -Yetişkin Villaları “ kategorilerinde Global En İyi ödüllerine, Romantik Villa kategorisinde Avrupanın en iyisi ödülüne layık görüldü.

Bu prestijli ödüller, Prima Donna' nın sıradışı hizmet anlayışını ve misafir memnuniyetini yansıtıyor. Otel,10 eklektik tasarımlı özel havuzlu villası ile balayı çiftlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.

Prima Donna' nın sahibi Dr. Cengiz Aksoylar, ödülün alınmasıyla ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"10 yıldır 900’den fazla balayı çiftini ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu ödüller, bugüne kadar sunduğumuz hizmetin ve misafirlerimizin mutluluğunun taçlandığı bir gün olarak bizim için büyük anlam taşıyor.”

Prima Donna, balayı çiftlerine sunduğu lüks ve mahremiyet dolu tatil deneyimi ile Türkiye'nin turizm alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekliyor. Misafirlerine sunduğu kişiselleştirilmiş hizmetler ve doğayla iç içe konumuyla dikkat çeken otel, dünya çapında tanınan bu ödülleri kazanarak, global arenada da adından sıkça söz ettiriyor.

Bu yıl ayrıca yarışmada Fairmont Quasar-İstanbul Kıta Avrupasının en lüks tasarım oteli, Yazz Collective- Fethiye Kıta Avrupasının en lüks özel plaj oteli, Güral Premier Tekirova Dünyanın En Lüks Herşey Dahil Aile Oteli ödüllerini kazandı.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }