Spor

Dursun Özbek'ten Süper Lig'in yeni kupası hakkında ilk yorum: Aynısını almaktan yorulmuştuk

2024-2025 sezonunun şampiyonuna verilecek kupa tasarımsal anlamda yenilendi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten de rakiplerine gönderme geldi.

Abone Ol

Süper Lig'de 9 Ağustos'ta başlayacak yeni sezon için heyecanlı bekleyiş sürerken, Türkiye Futbol Federasyonu yenilikleri açıkladı.

Bu sezon Süper Lig'in logosu ve kupası değişti.

Yeni logo, zaferi ve gönülden oynanan futbolu simgeliyor. Logonun üst bölümü kolları açıp sevincini taraftarlarla paylaşmayı, alt kısmı da son saniyeye dek tüm kalbinle mücadele etmeyi temsil ediyor.

KUPA TASARIMI DEĞİŞTİ

Ulusal ve uluslararası deneyimi olan kurumlarla birlikte, Süper Lig kulüplerinin başkan, yönetici, pazarlama departmanları, yayıncı kuruluşlar, sponsorlar ve futbolun tüm paydaşlarıyla yapılan çalışmalar neticesinde, Avrupa'nın üst düzey ligleri ve UEFA turnuvaları değerlendirilerek yeni Süper Lig logosunun hayata geçirildiği bildirildi.

Tasarımı değişen yeni kupada ise bu sezon ligde yer alan bütün takımların isimleri yer alacak.

YENİ SLOGAN: FUTBOL AŞKINA

Süper Lig'in yeni sloganı ise "Futbol Aşkına" oldu. Bu slogan, sahada gösterilen mücadeleyi, tribünlerde yaşanan coşkuyu ve her futbolseverin yüreğinde taşıdığı sevgiyi ifade ediyor.

DURSUN ÖZBEK: "HEP AYNI KUPAYI ALMAKTAN YORULMUŞTUK"

Öte yandan kupa hakkında konuşan Dursun Özbek'ten de rakiplerine salvo geldi.

Tasarım hakkındaki fikri sorulan Özbek, "Galatasaray olarak aynı kupayı almaktan yorulmuştuk. Şimdi bu sezon değişik kupa. İnşallah bu sezon Galatasaray'a nasip olur." dedi.

ensonhaber

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }