Galatasaray, Gaziantep FK'yi konuk edecek: Osimhen forma giyemeyecek Galatasaray, Gaziantep FK'yi konuk edecek: Osimhen forma giyemeyecek

Türkiye, futbol dünyasının önde gelen isimlerinin dolandırma iddiası ile çalkalanıyor. Futbolcu Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera, Semih Kaya gibi ünlü oyuncaların faizli fon iddiası ile bankacı Seçil Erzan’a yüklü miktarda paraların kaptırdığı iddiası medyada büyük yankı getirdi. Fonun isminin ise Fatih Terim fonu olduğu öne sürülmesinin ardından Fatih Terim’in Avukatı Tufan Karataş olayı tek tek Lider Haber’de Telegol’e anlattı.

FATİH TERİM: FONUN İÇERİNDE YOKUM

Son günlerinin gündem olayı Seçil Erzan dosyanın iç yüzünü Fatih Terim’in Avukatı Tufan Karataş Telegol’de anlattı. Fonun isminin Fatih Terim Fonu olduğu iddiasını yanıtlayan Karataş, “Hiçbir yerde Fatih Terim Fonu ibaresi geçmiyor. Delil ve itham yok. Kimsenin delil ortaya koyabilmesi mümkün değil. Hocanın yatırımı da yok bilgisi de yok. Hocanın kendi beyanı da ‘Ben bu fonun içerisinde yokum’. Hoca olaya taraf değil o yüzden de açıklama yapmadı” diye konuştu.

ERZAN’IN TAKILARI KOLUNDAN ÇEKİLEREK ALINDI

Her gün yeni bir detayın ortayı çıktığı Seçil Erzan olayında Avukat Karataş dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Seçil Erzan’ın çalıştığı bankada darp edilerek kollundan saati ve takılarının çekilerek alındığı söyleyen Karataş şunları kaydetti:

“Bankanın içinde arbede yaşanıyor. Seçil Erzan darp edilip tehdit ediliyor. Erzan’ın kolundan saati, takıları çekilerek alındı. Çığlık çığlığa arbede yaşandı. Bunlar dosyada olan hususlar.

Karataş, kaybolan paranın ise 45 Milyon dolarlık bir meblağ olduğunu söyledi.

Editör: Emre Gündoğdu