Spor

Filenin Sultanları İtalya’ya kaybetti

Abone Ol

Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi ilk ayak karşılaşmaları beşinci gününde Türkiye, İtalya ile karşı karşıya geldi. Turnuvadaki ilk iki maçından 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Filenin Sultanları İtayla karşısına Elif Şahin, Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Aslı Kalaç, Melisa Vargas, Zehra Güneş ilk altısıyla başladı. Liberoda ise Gizem Örge yer aldı.

4 KEZ SET PUANI ÇEVRİLDİ

Filenin Sultanları karşılaşmanın ilk setine kötü bir başlangıç yaptı ve İtalya’nın etkili oyununa karşılık vermedi. Setin sonunda müthiş geri bir dönüşe imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımımız 4 kez set puanı çevirdiği ilk seti 27-25 kazandı. İkinci sette de hızlı bir giriş yapan İtalya set boyunca üstlüğünü korudu ve seti 25-21 kazanarak Türkiye karşısında 1-1’e getirdi.

Karşılaşmanın üçüncü seti karşılıklı sayılarla başlarken setin ortasından itibaren üst üste sayılar alan İtalya’ya karşılık veremeyen Filenin Sultanları seti 25-21 kaybederek maçta 2-1 geriye düştü.

Türkiye dördüncü sette de kötü başlarken İtalya aldığı üst üste sayılarla farkı 8 sayıya kadar çıkardı. Milli Kadın Voleybol Takımımız geri dönüş büyük çaba sarf etse de seti 25 – 19 maçı da 3-1 kaybetti.

Filenin Sultanları bu sonuçla üçüncü maçında ikinci yenilgisini aldı. Türkiye 2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi Antalya etabındaki son maçında yarın akşam Fransa ile karşı kaşıya gelecek.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }