Foto Galeri

EYT’den emekli olan ünlü isimler

Pek çok kişinin emekliliğe hak kazandığı EYT yasasından ünlü isimler de faydalandı.

Abone Ol

30 yıl önce modelliğe adım atan ve uzun yıllar podyumlara çıkan Ebru Şallı, EYT yasasından faydalanarak emekli olduğunu açıkladı. "MAAŞIM 7 BİN 500 LİRA" Ünlü model Ebru Şallı, “Başvurdum ve emekli oldum, maaşım bağlandı. Maaşım 7 bin 500 lira. Bayramda ikramiyem geldi henüz harcamadım. 45 yaşındayım." diye konuştu.

TEOMAN DA EMEKLİ Daha önce "Emeklilik hayatı yaşıyorum. Boş boş oturmayı, arkadaşlarımla görüşmeyi ve spor yapmayı çok seviyorum” diyen Teoman, artık gerçekten emekli oldu. EYT Teoman’a da vurdu.

EMRE ALTUĞ Şarkıcı Emre Altuğ da artık EYT’li. Altuğ, "Teoman söylediğinde ben de çok güldüm. Ben de EYT’li olmak üzereyim. 1989 yılında çalışmaya başladım. Hakkım var ama primlerim eksik. Bizi çalıştırıp primlerimizi yatırmamışlar. Öyle olmuyormuş meğerse. Hayatın ne getireceği belli olmaz." dedi.

TARKAN 50 YAŞINDA 1990'lı yılların başından beri hayatımızda yer alan, pop müziğin en sevilen ismi Tarkan, EYT'li ünlüler arasına girdi. 50 yaşındaki şarkıcı emekliliğe hak kazandı.

EBRU GÜNDEŞ, EYT'Lİ Çocuk yaştan beri çalışan 48 yaşındaki ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, yıllardır çalışan isimlerden. 1996'dan beri sektörde yer alan Gündeş, EYT'li ünlülerimizden biri.

DEMET ŞENER 45 yaşındaki eski manken ve oyuncu Demet Şener, EYT'li oldu.

HANDE YENER 49 yaşındaki Hande Yener, EYT'li ünlüler arasında.

DEMET AKALIN, 50 YAŞINDA OLDU Kariyerine 1996 yılında manken olarak başlayan ünlü pop şarkıcı Demet Akalın, 50 yaşında EYT'ye hak kazandı.

KENAN İMİRZALIOĞLU DA ARTIK EMEKLİ Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 48 yaşında emekli oldu.

HALUK LEVENT Şu sıralar kendini yardıma adayan Haluk Levent, 54 yaşında EYT yasasından faydalandı.

OKTAY KAYNARCA, EYT VURDU 57 yaşındaki Oktay Kaynarca, EYT vuran ünlülerden.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }