Foto Galeri

Milli Takım Hırvatistan karşısında kayıp

Avrupa Şampiyonası Elemeleri D grubu ikinci maçında Türkiye, Hırvatistan’a 2-0 mağlup oldu. Yenilginin ardından teknik direktör Stefan Kuntz’a tepki yağdı.

Abone Ol

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan’a 2-0 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlılar karşılaşmada birçok fırsatı elinden kaçırdı. Alınan mağlubiyetin ardından milli takım hocası Stefan Kuntz’a özellikle sosyal medyadan büyük tepki geldi.

KUNTZ’UN OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ Hırvatistan mücadelesine ideal bir 11 ile başlayan Kuntz, oyuncu değişikliklerindeki tercihleri sebebiyle topa tutuldu. Hakan Çalhanoğlu 38.dakikada sakatlanarak oyundan çıktı ve yerine İsmail Yüksek dahil oldu. Kuntz’un bu tercihi sosyal medyada “Neden Arda’yı oyuna almıyorsun” tepkilerine neden oldu. Formunda olmayan Cengiz Ünder’in 81 dakika oyunda kalması taraftarlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

İSTİFA SESLERİ Kuntz’un Milli Takım için yetersiz olduğunu düşünen taraftarlar, alınan yenilginin ardından tecrübeli teknik adamı istifaya davet etti. Sosyal medyada Kuntz için istifa sesleri yükselirken, taraftarlar Kuntz’un yanı sıra Milli Takım’dan sorumlu yöneticilerin de istifa etmesini istedi. Oyuncu tercihleri ve oynattığı sistem sebebiyle büyük tepki toplayan Kuntz’un istifa edip etmeyeceği merak konusu oldu.

NEREDESİN ESKİ CENGİZ? Cengiz Ünder, Hırvatistan mücadelesinde eski formundan oldukça uzak bir görüntü verdi. 81 dakika oyunda kalan Cengiz Ünder, 5.dakikada net bir pozisyon kaçırdı. Kaçan pozisyonun ardından büyük bir fırsatı tepen kırmızı-beyazlılar, 20.dakikada 1-0 geriye düştü. Yenen golün ardından oyundan düşen milliler, ilk yarının son anlarında yediği ikinci golle mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }