Foto Galeri

Süper Lig’in yıldızları ne kadar kazanıyor?

Spor Toto Süper Lig’de en çok hangi futbolcular kazanıyor? Yıldız isimlerin maaşları ne kadar? Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un yıldız oyuncuları ne kadar kazanıyor?

Abone Ol

Enner Valencia (Fenerbahçe) Fenerbahçe’nin gol krallığına oynayan tecrübeli santraforu Enner Valencia, sarı-lacivertli ekipten yıllık olarak 1 milyon 800 bin Euro kazanıyor.

Rachid Ghezzal (Beşiktaş) 2020-21 sezonunun flaş transferi Rachid Ghezzal, Beşiktaş’tan yıllık olarak 2 milyon 940 bin Euro kazanıyor.

Michy Batshuayi (Fenerbahçe) Sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan Michy Batshuayi, Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Batshuayi, sarı-lacivertli kulüpten yıllık 3 milyon Euro net maaş kazanıyor.

Joao Pedro (Fenerbahçe) Fenerbahçe’ye 2022-23 sezonunun başında transfer olan Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro, sarı-lacivertli ekiple 3 yıllık sözleşme imzaladı. Pedro, Fenerbahçe’den yıllık olarak 2 milyon 940 bin Euro kazanıyor.

Dele Alli (Beşiktaş) Beşiktaş’a 2022-23 sezonunun başında kiralık olarak transfer olan Dele Alli, yıllık 6 milyon Euro kazanıyor. Ancak Beşiktaş, 6 milyonluk maaşın 2 milyon 200 bin Euro’sunu ödüyor.

Dries Mertens (Galatasaray) Napoli ile sözleşmesi sona eren ve ardından Galatasaray ile sözleşme imzalayan Dries Mertens, Galatasaray kulübünden yıllık 3 milyon 410 bin Euro maaş alıyor.

Mauro Icardi (Galatasaray) Yeni sezonun başında Galatasaray’a kiralık olarak transfer olan yıldız isim Mauro Icardi, yıllık olarak 6 milyon 750 bin Euro kazanıyor. Ancak sarı-kırmızılılar bu maliyetin sadece 750 bin Euro’sunu karşılıyor.

Jean-Philippe Gbamin (Trabzonspor) Trabzonspor’un sezon başında Everton’dan kiraladığı Fildişi Sahilli oyuncu Jean-Philippe Gbamin, bordo-mavili ekipten yıllık olarak 4 milyon 500 bin Euro ancak Trabzonspor bu maaşın sadece 1 milyon 500 bin Euro’sunu ödüyor.

Lucas Torreira (Galatasaray) Galatasaray’ın bu sezonki transferlerinden olan Lucas Torreira sarı-kırmızılı ekipten yıllık 3 milyon 240 bin Euro kazanıyor. Torreira bu maaş miktarını 4 yıl boyunca almaya devam edecek.

Vincent Aboubakar (Beşiktaş) Beşiktaş’a devre arasında gelerek 3.dönemini yaşayan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar, yarım sezon için 1 milyon 555 bin Euro alırken geriye kalan sezonlarda ise yıllık 3 milyon 110 bin Euro kazanacak.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }