Foto Galeri

Tarihi derbi sosyal medyada gündem oldu

Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasının en önemli maçı olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisini, Beşiktaş 2-4 kazandı. Beşiktaş’ın 10 kişi kalarak Fenerbahçe’yi mağlup etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Abone Ol

Spor Toto Süper Lig, bir tarihi maça daha tanıklık etti. Süper Lig’in 27.haftasının en önemli karşılaşması olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde, Beşiktaş 1-0 mağlup iken 10 kişi kaldı. Beşiktaş, 1 kişi eksik oynamasına rağmen tarihi bir geri dönüş yaparak Fenerbahçe’yi 2-4 mağlup etti. Beşiktaş’ın tarihi derbi galibiyeti sosyal medyada gecenin en önemli gündemi oldu.

NATHAN REDMOND ŞOV Beşiktaş’ın sezon başında Southampton’dan transfer ettiği İngiliz yıldız Nathan Redmond, Fenerbahçe derbisinde oynadığı oyunla siyah-beyazlı taraftarlar tarafından alkış aldı. İkinci yarının başında oyuna dahil olan Redmond, 1 gol ve 3 asist ile derbiye damgasını vurarak gecenin yıldızı oldu. Redmond’un derbi performansı sosyal medya kullanıcıları tarafından ‘’Nathan Redmond Şov’’ olarak nitelendirildi.

BEŞİKTAŞ 10 KİŞİ KAZANIYOR Beşiktaş-Fenerbahçe rekabetinde siyah-beyazlılar, Kadıköy’de 10 kişi kaldığı 3 maçı da kazandı. Daha önce 2004-05 sezonunda ve 2020-21 sezonunda Kadıköy’de 10 kişi kalan Beşiktaş, 2 Nisan’da oynanan derbiyi de 10 kişi kalarak kazandı. Mücadelenin 51.dakikasında 1-0 gerideyken 10 kişi kalan siyah-beyazlılar, maçı 2-4 kazanarak tarihi bir galibiyet daha elde etti. Beşiktaş’ın bu tarihi galibiyeti sosyal medyada iki takım taraftarları tarafından da büyük beğeni topladı.

İSTİFA SESLERİ Fenerbahçe’nin derbiyi 2-4 kaybetmesinin ardından sarı lacivertli taraftarlar, hem tribünde hem de sosyal medyada yönetimi istifaya davet etti. Mücadelenin son dakikalarında tribünlerden ‘’Yönetim İstifa’’ sesleri yükseldi. Sarı-lacivertli taraftarlar, maçın ardından da sosyal medyada gündem oluşturarak Ali Koç ve yönetimini istifaya çağırdı.

JESUS DERBİLERDE KAZANAMIYOR Fenerbahçe’ye sezon başında gelen Jorge Jesus, bu sezon oynadığı derbilerden galibiyet çıkaramadı. Fenerbahçe bu sezon oynadığı 4 derbide, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertli taraftarlar bu sezon derbi kazanamayan Jesus’u sosyal medya üzerinden eleştirdi. Sosyal medyada bazı taraftarlar, Jorge Jesus’un sezon sonu Fenerbahçe’den ayrılmasını istedi. Fenerbahçeli taraftarlar ‘’Derbi kazanmadan nasıl şampiyon olacağız’’ fikrinde ortak noktada buluştu.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }