Gündem

Futbolculardan milli dayanışma paylaşımı

Suudi Arabistan’da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması planlanan lakin Suudi yetkililerin Atatürk pankartı ve İstiklal Marşını engellediği iddiası ile iptal olan Süper Kupa karşılaşmasının ardından futbolculardan dayanışma paylaşımı geldi.   

Abone Ol

Suudi Arabistan’da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa karşılaşması iptal oldu. Dev maç öncesinde Suudi yetkililerin tarafından Atatürk posterine, 'Yurta Sulh, Cihanda Sulh' pankartına, Atatürk tişörtlerine ve İstiklal Marşı'nın okunmasına izin vermediler iddiası büyük çaplı bir krize sebep olmuştu. Krizin çözülmesi için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi başkanlığında kulüp başkanları bir araya geldi lakin uzlaşma sağlanamadı. Maçın iptal olmasının sonrasında yurda dönüş için kulüplerin hazır yaptığı saatlerde ise futbolcular sosyal medyada hesaplarından milli dayanışma mesajları paylaştı.

AKTÜRKOĞLU’NDAN İSTİKLAL MARŞI PAYLAŞIMI

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu Süper Kupa maçının iptal olmasının ardından takdir toplayan bir paylaşımda bulundu. Karşılamanın iptal olma sebeplerinden biri olarak Suudi yetkililerin İstiklal Marşını engellediği iddiasına İstiklal Marşı ve Atatürk paylaşarak tepki gösteren Aktürkoğlu’nun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

BARDAKÇI’DAN ATATÜRK PAYLAŞIMI

Galatasaray’ın başarılı defans oyuncusu Abdülkerim Bardakçı ise sosyal medya hesabından Atatürk resmi paylaşarak duruma tepki gösterdi.

  DEĞİRMENCİ’DEN ATATÜRK TİŞÖRTLÜ DESTEK PAYLAŞIMI

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu İrfan Değirmenci’de üzerinde Atatürk resminin bulunduğu tişörtü ile olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak tepkisini gösterdi.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }