Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında oynanacak Lugano maçı öncesi yaptığı açıklamalarda, takımının tek hedefinin gruplara kalmak olduğunu vurguladı.

Maçın önemine dikkat çeken teknik adam, "Gruplara kalmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirecek fırsata sahip olabiliriz ve bu hedefe ulaşmak için çok çalışacağız." dedi.

"11'DE FARKLILIKLAR GÖREBİLİRİZ"

Maça farklı bir yaklaşımla çıkacaklarını belirten Van Bronckhorst, "İlk 11'i şu an verme niyetim yok, yarın göreceğiz. Geçen haftaya göre farklı bir yaklaşım olacak." dedi. Teknik adam, takımın performansını artırmak için bazı değişiklikler yapabileceğini ima etti.

"KOLAY GOLLER YEDİK"

Van Bronckhorst, savunmada yaşanan sorunlara da değinerek, "Geçen hafta kolay goller yedik. Daha iyi savunma yapmalıydık ve bu konuda gelişim göstereceğiz." dedi. Takımın hem hücum hem de savunmada daha iyi olmasını hedeflediklerini belirtti.

"TRANSFER DAHA BİTMEDİ"

Felix'in takıma katılmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Van Bronckhorst, transfer dönemiyle ilgili olarak, "Transfer bitti diyemem. Gelenler ve gidenler olabilir. En önemli şey, transfer dönemi bittiğinde yarışmacı bir kadro oluşturmak." dedi.

"YENİ FORMAT HEYECAN VERİCİ"

UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatının heyecan verici olduğunu belirten Van Bronckhorst, "Daha farklı takımlarla oynayacağız ve bu heyecan verici bir durum. Bu formatın olumlu olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu'na övgüler Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu'na övgüler

"KADRO DERİNLİĞİ"

Sezonun uzun olacağını belirten Van Bronckhorst, "Transfer dönemi bittiğinde en iyi kadroyu oluşturmak istiyoruz. Milli aradan ocak ayına kadar çok fazla maç oynayacağız ve bu süreçte tüm kadroyu kullanacağız." dedi.

ensonhaber

Editör: Özge Toptaş