Avrupa'nın en büyük gitar gösterisi olan Guitar Summit, 27-29 Eylül 2024 tarihleri arasında altıncı kez Almanya’da Mannheim'daki Rosengarten'da gerçekleşti. Fuar her gün, ünlü yıldızları ve yıldız adaylarını, amatör müzisyenleri, profesyonel virtüözleri, perakendecileri, tüketicileri, yenilikçi mucitleri ve ünlü üreticileri bir araya getirdi. 


 

TONU VE ÇEŞİTLİLİĞİ İLGİ ÇEKTİ

Fuara 20 farklı gitarla katılan Shark Gitar’ın Kurucu Ortağı Cem Köksal, fuarın çok başarılı geçtiğini belirterek, “Ürünlerimizin yenilikçi yapısı ile büyük beğeni topladık. Çok geniş bir kitleden olumlu geri dönüşler aldık. Distribütörlerle kurduğumuz temaslar, inovasyonlarımızın sektördeki öncülüğünü bir kez daha vurguladı ve yeni iş birliği fırsatları doğurdu. Katılımcılar Shark gitarları deneme fırsatı bulurken, gitarların rahat çalınabilirliği, tonu ve çeşitliliği en çok övgü alan konular arasında yer aldı.” dedi.

ÜNLÜ GİTARİSTLERDEN CANLI PERFORMANSLAR

Fuara katılımın oldukça yoğun olduğunu da sözlerine ekleyen Köksal, “Ziyaretçiler gitarlarımızı deneyerek, performanslarımıza büyük ilgi gösterdi. Ünlü Gitarist Cenk Erdoğan fuar boyunca standımızda bize eşlik etti ve kendi Shark perdesiz gitarı ile canlı performanslar sergiledi. Bu gösteriler, ziyaretçilerin gitarlarımızın potansiyelini gerçek dünya performanslarında görmesine de olanak sağladı. Öte yandan Guitar Summit 2024 Workshop sahnesinde katılımcılara canlı bir gösterim sunarak, Shark Gitar’ın inovasyonları ve özellikleri hakkında detaylı bilgiler verdik.” şeklinde konuştu.

Fiyatlarda gramaj oyunu! Reklam Kurulu’ndan ‘gramaj oyunu’nu gizleyenlere ceza Fiyatlarda gramaj oyunu! Reklam Kurulu’ndan ‘gramaj oyunu’nu gizleyenlere ceza

AÇIK ARA ÖNDE

Distribütör temasları ve inovasyonlar hakkında da bilgiler veren Köksal, “Fuar boyunca çeşitli distribütörlerle temasa geçtik ve bu kontaklar sayesinde yazışmalarımız devam edecek. Bazı distribütörler inovasyonlarımızı kendi ürünlerine entegre etmek istediklerini ve parçalarımızı satma talepleri olduğunu belirtirken, Shark Gitar’ın fonksiyonellik ve kullanım kolaylığı açısından açık ara önde kalmaya devam ettiğini bir kez daha gördük. Ayrıca, bütün bu inovasyonları bir arada sunabilen başka bir marka olmaması, ürünümüzü benzersiz kıldı. Fuar boyunca Uzak Doğu'dan da yoğun ilgi gördük ve önemli kontaklar kurduk. Ziyaretçiler özellikle gitarlarımızın taşınabilirliğine ve kullanım kolaylığına büyük hayranlık gösterdi.” diyerek sözlerini bitirdi. 

Kaynak: BÜLTEN