• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
22°

Batı Şeria Haberleri

Batı Şeria haberleri ve güncel Batı Şeria gelişmeleri, Batı Şeria ile ilgili tüm video, Batı Şeria fotoğrafları ve Batı Şeria haberleri Lider Haber sitemizde


Dünya

İsrail güçlerinin, 5 Eylül'de işgal altındaki Batı Şeria'daki El Faria Mülteci Kampı'nda vurduktan sonra tedavisine izin vermediği için ölen Filistinli...

Dünya

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'da gerçek mermiyle başından vurduğu Ayşenur Ezgi Eygi isimli bir Türk aktivist hayatını kaybetti.

Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail, Gazze'de uygulanan sistematik vahşeti Batı Şeria'ya da maalesef taşımış durumda." dedi.

Dünya

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinlilere ait bir evi "ruhsatsız inşa edildiği" iddiasıyla yıktı.

Dünya

İsrail askerleri, sabah saatlerinde Tubas kentine baskın düzenleyerek bir evi kuşattı.

Dünya

Arap Birliği'nin, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarını ve işgal altındaki Batı Şeria'da yasa dışı yerleşim yerlerini genişletme planını tartışmak üzere yarın...

Dünya

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda 20 Filistinliyi daha gözaltına aldı.

Dünya

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Kalkilya kentinde aracına ateş açılması sonucu yaralanan İsrailli hayatını kaybetti.

Dünya

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Eriha ve Nablus şehirlerinde 4 Filistinliyi gözaltına aldı.

Dünya

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, işgal altındaki Batı Şeria'da derinleşen sağlık krizinden endişe duyduklarını bildirdi.

Dünya

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine baskın düzenledi ve Cenin Mülteci Kampı'nı kuşatma altına aldı.

Dünya

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde yer alan Ed-Dehişe Mülteci Kampı'na baskın düzenleyen İsrail askerleri 3 Filistinliyi gerçek mermiyle yaraladı.