• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
22°

BUDO Haberleri

BUDO haberleri ve güncel BUDO gelişmeleri, BUDO ile ilgili tüm video, BUDO fotoğrafları ve BUDO haberleri Lider Haber sitemizde


Gündem

İstanbul'da etkili olması beklenen karla karışık yağmur, deniz ulaşımını da etkiledi. BUDO, İDO, GESTAŞ'ın Bursa-İstanbul ve Çanakkale hatlarındaki çok sayıda...

Gündem

Bursa Deniz Otobüslerinin 12 seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Gündem

İstanbul ile Bursa arasında karşılıklı işletilen deniz otobüsü seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamıyor.

Gündem

Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) 14 seferi olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Gündem

Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) 14 seferi olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Gündem

Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı işletilen deniz otobüslerinin seferlerinden 4'ü daha fırtına nedeniyle iptal edildi.

Gündem

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüsünün (BUDO) yarınki 8 seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Gündem

Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları tüm seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Gündem

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Gündem

Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüsü seferlerinden 6'sı daha bölgede etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Gündem

Marmara Denizi'nde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle Bursa ile İstanbul arasındaki deniz otobüsü seferleri yapılamıyor.