• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.270 %1.79
22°

Sağanak Yağış Haberleri

Sağanak Yağış haberleri ve güncel Sağanak Yağış gelişmeleri, Sağanak Yağış ile ilgili tüm video, Sağanak Yağış fotoğrafları ve Sağanak Yağış haberleri Lider Haber sitemizde


Gündem

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç...

Gündem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Sivas, Yozgat, Kayseri, Malatya, Tokat ve Amasya Valiliklerini uyardı. Sağanak yağış uyarısında bulunan AFAD,...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü aralarında İstanbul ve Ankara'nın da olduğu 5 kenti "turuncu", 10 kenti de "sarı" kodla uyardı.

Gündem

Çankırı’da etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası bazı sokaklarda meydana gelen su baskınları vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Gündem

İstanbul'da yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışa neden olacak yağmur bulutları, İstanbul semalarını kapladı.

Gündem

Ülke genelinin yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına girmesi bekleniyor.

Gündem

Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda beklenen karla karışık yağmur, kar ve sağanak nedeniyle 10 il için "turuncu" ve...

Gündem

Antalya’nın Kumluca ilçesinde sabah saatlerinde aniden gelen sağanak yağış taşkınlara sebep olurken seralardaki ürünlere zarar verdi.

Gündem

Meteoroloji 3 kenti sarı kodla uyardı. Çanakkale, Tekirdağ ve Balıkesir'de gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Gündem

İstanbul Üsküdar’da sağanak yağışın etkili olması ile birlikte bir bahçenin duvarı büyük gürültü ile çöktü.

Gündem

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde etkili olan yağmur sonrası yolda çökme meydana geldi, 2 servis aracı çukura girerek hasar aldı.