• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
22°

Trafik Kazası Haberleri

Trafik Kazası haberleri ve güncel Trafik Kazası gelişmeleri, Trafik Kazası ile ilgili tüm video, Trafik Kazası fotoğrafları ve Trafik Kazası haberleri Lider Haber sitemizde


Asayiş

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde şehirlerarası yolcu otobüsü tomruk yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti, 23...

Asayiş

Sakarya'nın Karasu ilçesinde vefat eden ağabeyinin cenaze arabasının arkasında ilerleyen otomobil sürücüsü, ‘Allah'tan geldik, Allah'a döneceğiz. Her nefis ölümü tadacaktır'...

Asayiş

Sivas'ın Gemerek ilçesinde midibüsün devrilmesi sonucu 29 kişi yaralandı.

Asayiş

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi yaralandı.

Asayiş

Rize'nin Çayeli ilçesinde cipin uçuruma devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Asayiş

Erzurum'un Oltu ilçesinde sabah saatlerinde ambulans ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Asayiş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsü ile yem yüklü kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 38 kişi yaralandı.

Asayiş

Erzincan’ın Tercan ilçesinde otomobilin traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Asayiş

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde hafif ticari araç ile minibüsün çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Asayiş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkıp park halindeki tırın altına giren otomobildeki 2 kişi, hayatını kaybetti.

Asayiş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kontrolden çıkan aracın takla atması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Asayiş

Trabzon'un Sürmene ilçesinde devrilen kamyonetteki 8 kişi yaralandı.