• DOLAR 34,23 %0.33
  • EURO 37,13 %0.17
  • STERLIN 44,69 %0.17
  • ALTIN 2.983,91 %1.00
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 68.000 %1.04
  • ETHERIUM 2.620 %-0.49
13°

Wanda Nara Haberleri

Wanda Nara haberleri ve güncel Wanda Nara gelişmeleri, Wanda Nara ile ilgili tüm video, Wanda Nara fotoğrafları ve Wanda Nara haberleri Lider Haber sitemizde


Magazin

Geçtiğimiz aylarda ayrıldıklarını açıklayan Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara, ikinci kez bir araya geldi.

Spor

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Wanda Nara ile ayrılığının ardından saç stilini değiştirerek sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Gündem

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'den ayrılan Wanda Nara, çıktığı bir konserde Catriel Guerreiro ile dudak dudağa öpüştü.

Magazin

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile olan birlikteliğini geçen haftalarda sona erdiren Wanda Nara, yine tarzıyla gündeme oturdu.

Magazin

Mauro Icardi ile boşanma aşamasında olan ünlü model Wanda Nara'nın babası Andres Nara, eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Spor

Şarkıcı Simge Sağın, sosyal medya hesabından "Şimdi değilse ne zaman?" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı. Bu gelişmenin ardından ise...

Magazin

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ayrıldıklarını resmen açıkladı.

Magazin

Arjantin basınında çıkan iddialara göre Wanda Nara, Mauro Icardi’ye boşanma davası açtı. Nara, yıldız futbolcuyu sosyal medyada takip etmeyi de...

Magazin

Galatasaray'ın gol kralı Mauro Icardi'yi banyoda kameraya alan Wanda Nara, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin

Wanda Nara, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den uzak olduğunu dile getirdi ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara için Arjantin'de herkesi şaşırtan bir iddia ile gündeme geldi.

Magazin

Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, kız kardeşi Zaira Nara'yı Ayasofya'ya götürdü.