EHL-İ SÜNNET

Abone Ol

Bir Müslüman’dan Rabbimizin razı olması için o insanın öncelikle ehl-i sünnet üzere yaşaması icap eder. Zira ehl-i sünnet Sevgili Peygamber Efendimizin yoludur.
***
Şu dünyada ehl-i sünnet üzere yaşamayan Müslüman yolunu kaybetmiştir. Bir düşünelim, yolunu yitiren insanın başına ne felaketler gelir? Geçilmez dağlar, korkunç uçurumlar, felaket tuzakları. İnsanoğlu ne yazık ki ancak kabre girince ehl-i sünnet yolunu kaybettiğini anlar.  
***
Bu yoldan ayrılan, yolunu kaybedenlerin düştükleri tuzaklardan bir tanesi zinadır. Zina öyle çirkin ve yüz kızartıcı bir haldir ki, bir insan evli olduğu halde buna bulaşırsa ömür boyu bu lekeyle yaşar.
***
Bu çirkin işle adı çıkan kişinin eşini bırakın, evlat veya torunlarından biri ile bile helalleşemez. Zina o kadar kötü ve acınası bir durumdur ki insanın kendi bedeni bile yarın ondan şikayetçi olur.
*** 
Zina dimağları tahrip eder. Zinanın yaygın olarak bilinen zararlarının başında; genç dimağları tahrip etmesi, üretemez, düşünemez hale getirmesidir. Fuhuşla içli-dışlı olan nesillerin belden yukarısı çalışmaz. Bütün söz ve fiilleri belden aşağıya endekslidir. 
***
Günümüzde zina işi o kadar ayağa düşüp korkunç ve sıradan bir hale geldi ki, durum içler acısı. Önce ‘seni öyle seviyorum ki senin için ölürüm’ diye başlayıp sonra emeline ulaşınca öldürüp kuyuya atılır hale geldi.
***
Ne yazık ki bu bir nevi fıstığın içini yiyip kabuğunu çöpe atmayı bırakın sobada yakmaya dönüştü. Şunu bir defa unutmamak lazım; evli erkeğin kız arkadaşı, evli kadının da erkek arkadaşı olmaz. 
***
Artık bu iş o kadar çığrından çıktı ki, aldatma yaşayan eşlerin de intikamı olmaya başladı. Eşi kendisini aldatan kişi de intikam olarak başkasıyla birlikte oluyor. Değneğin her iki tarafı da pisliğe bulaşmış oluyor. 
***
Patlayan mısır tencerede ateşin harareti ile patlayıp sevimli ve lezzetli bir hal alır ve gıda olarak insanların işine yarar. Haya sahibi kadınlarımıza da toplumdaki herkes saygı duyar.
***
Fakat insanlıktan ve İslam’dan uzaklaşan kadın gizli aşk ateşi ile yanar ve haya damarını çatlatırsa ite köpeğe yarar. Erkek kadın fark etmeksizin şehvet ateşi ile yanıp yanlış tercihler yapanları cehennem ateşi soğutur.
SON SÖZ
Kör şeytan Hz. Adem ve Hz. Havva validemizi cennetten çıkarır ve onların evlatlarını da cehenneme sokmak için devamlı çalışır. Bizler de cennete gidebilmek için kör şeytandan daha çok çalışmamız lazım.  

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }