İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Partimize operasyon yapıyorlar" sözleriyle hedef aldığı ve Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a “Savaşa varım” diyerek meydan okumuştu. Yavaş, kendisine "korkak" diyen Akşener'e "Allah'tan başka hiç kimseden korkmuyorum" cevabını verirken; İmamoğlu ise "Haddini aşıyor" demişti.

ESKİ DOSTLAR DÜŞMAN OLDU: AKŞENER İMAMOĞLU VE MANSUR YAVAŞ'A SAVAŞ AÇTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'yi içişlerine karışmakla suçlayıp, Cumhurbaşkanı yapmak istediği Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a savaş açtı. Yavaş, kendisine "korkak" diyen Akşener'e "Allah'tan başka hiç kimseden korkmuyorum" cevabını verirken; İmamoğlu ise "Haddini aşıyor" dedi. Muhalefetin Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde verdiği sahte birliktelik pozları, 28 Mayıs'taki hezimetleri sonrası yerini her gün birbirlerini hedef alan açıklamalara bıraktı.

CHP ile ittifak yapmama kararını eleştiren ve istifası istenen İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu ile 'arka kapı' görüşmeleri yaptığını itiraf etmişti.

MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e tepki: Erken seçim çağrısı akıl tutulmasıdır MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e tepki: Erken seçim çağrısı akıl tutulmasıdır

İYİ PARTİLİ İBRAHİM ÖZKAN CHP İLE PAZARLIĞI ANLATTI: EKREM İMAMOĞLU İLE ARKA KAPI DİPLOMASİSİ YÜRÜTTÜM

CHP ile ittifak yapmama kararını eleştiren ve istifası istenen İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, CHP ile yaptığı pazarlıklara ilişkin itiraf dolu açıklamalar yaptı. İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu ile 'arka kapı' görüşmeleri yaptığını belirten Özkan, "Ortaya çıkan sonuç artık bir çıkmaz sokak" dedi. CHP ile üç belediye başkanlığı konusunda anlaştıklarını fakat "'Beşiktaş'ı dahi verseler bu konu biz bizim için bitmiştir' lafından sonra aslında sürecin tamamen kapandığını" söyleyen Özkan, "Şu an İBB Meclisi üyelerimizin haricinde yüzde 80'i istifa aşamasında" ifadelerini kullandı.

Yaşananlara ilişkin katıldığı Sözcü TV canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu, 'Meral ablasına' zeytin dalı uzattı.

İmamoğlu, "Hiç üzerime alındığım tarafı yok üzüldüğüm tarafı var. Gün gelir abla kardeş oturur bu meseleler halledilir." diye konuştu.

YENİ ŞAFAK

Editör: Emre Gündoğdu