Geride bıraktığımız sezon Galatasaray'da sergilediği istikrarlı performansla dikkatleri çeken Barış Alper Yılmaz, A Milli Takımımızın EURO 2024 aday kadrosuna alınmıştı.

Almanya'da düzenlenen turnuvada beğenileri toplayan ve millilerin çeyrek finale yükselmesinde büyük pay sahibi olan Barış Alper Yılmaz hakkında transfer iddiaları ortaya atıldı.

ARSENAL PEŞİNE DÜŞTÜ

İspanya'da yayın yapan Fichajes'te yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig devi Arsenal, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Barış Alper'in EURO 2024'teki performansı sonrasında Arsenal'in dikkatini çektiği belirtilen haberde, Galatasaray'ın cazip bir teklif gelmediği sürece oyuncuyu bırakmak istemediği de ifade edildi.

ASTON VİLLA'NIN DA GÜNDEMİNDE

İngiliz ekibi Aston Villa'ya yakınlığı ile bilinen Claret Villans ise Barış Alper'in Aston Villa'nın transfer hedeflerinden biri olduğunu iddia etti.

Arda Güler için 10 kulübe ret cevabı: Real Madrid’in vazgeçilmezi Arda Güler için 10 kulübe ret cevabı: Real Madrid’in vazgeçilmezi

Haberde, İngiliz ekibinin Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek için yaklaşık 29 milyon euro bonservis ücreti ödemesi gerektiği de aktarıldı.

GALATASARAY FORMASIYLA 108 MAÇA ÇIKTI

2021-2022 sezonunun başında Ankara Keçiörengücü'nden Galatasaray'a transfer olan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, sarı-kırmızılı forma ile toplamda çıktığı 108 karşılaşmada 11 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: ensonhaber.com

Editör: Haber Merkezi