Dışişleri'nden Almanya'da 2 Türk'ün yaşamını yitirdiği yangına ilişkin açıklama: Dışişleri'nden Almanya'da 2 Türk'ün yaşamını yitirdiği yangına ilişkin açıklama:

İyi Parti, aday belirlemede son viraja giriyor. Artık gözler İstanbul ve Ankara adaylarında. İyi Parti bugüne kadar 4 büyükşehir belediyesinin adaylarını kamuoyuna tanıttı.  Parti’nin İstanbul ve Ankara adaylarıysa henüz belli değil.

ANKARA VE İSTANBUL ADAYLARI BELLİ DEĞİL

Daha önce aday olarak açıklanan isimlerden bazıları istifa edince, Meral Akşener’in büyükşehir adayı olarak açıklayacağı isimlerin de istifasından endişe ettiği öne sürüldü.

Partinin İzmir Büyükşehir Adayı Ümit Özlale, il yönetimi ile yaşadığı sürtüşmeleri genel merkeze taşımış, yönetimin değişmesini istemişti.

Öte yandan İyi Parti bu haftasonu Antalya’da kampa girecek.

13-14 Ocak’ta istişare kampı yapılacak.

Kurmaylar, yerel seçim hazırlıklarıyla ilgili genel başkan Meral Akşener'e görüş bildirecek.

İYİ PARTİ GENEL İDARE KURULU TOPLANDI

İyi Parti Genel İdare Kurulu üyeleri, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında bir araya geldi.

Toplantı saat 11.30'da İyi Parti Genel Merkezi ek binasında başladı. Toplantının ana gündem maddesi yerel seçimler. Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, aday tespit usulünü görüşüp belirleyecek. Aday listelerinin teslimine ilişkin görevlendirmeleri karara bağlayacak. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bu hafta yapacağı il gezilerinin detayları görüşülecek.

GİK toplantısında, olası İstanbul ve Ankara adaylarının üzerinde de görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor.

Toplantının ardından İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu basın açıklaması yapacak.

Editör: Özge Toptaş