Transfer sezonunda Antalyaspor ile imzaladığı sözleşmesini 2 gün sonra fesih eden Ali Jasim, yeniden Kırmızı-Beyazlı formayı giymeye hazırlanıyor. Iraklı futbolcu, Nuri Şahin ile sürekli temas halinde olduğunu söylerken, gelecek sezon geri döneceğini duyurdu.

Temmuz ayında Al-Kahrbaa Club’dan Antalyaspor’a transfer olduktan 2 gün sonra ayrılmak isteyen ve sözleşmesi fesih edilen Ali Jasim, yeniden Kırmızı-Beyazlı formayı giymek için yeşil ışık yaktı. Lider Gazete’nin sorularını yanıtlayan 19 yaşındaki futbolcu, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ile iletişimini kesmediğini ifade ederken, gelecek sezon yeniden Antalyaspor formasını giyebileceğini söyledi.

“NURİ ŞAHİN İLE ÇALIŞMAK İSTERİM”

Antalyaspor’dan ayrıldıktan sonra Irak ekiplerinden Air Force Club ile anlaşma sağlayan Ali Jasim, ilk resmi maçına Asya Şampiyonlar Ligi’nde çıktı. İran ekiplerinden Sepahan ile oynanan karşılaşma 2-2 sonuçlanırken, takımının 2 golü de Ali Jasim’den geldi. Karşılaşmanın ardından Nuri Şahin’in kendisini aradığını ifade eden Ali Jasim, “Benim hakkımda düşüncelerini söyledi ve tebrik etti. Ben tamamen Antalyaspor'un yanındayım.  Benim açımdan sorun yok.  Geri dönüp Kaptan Nuri Şahin'le çalışmak isterim” sözlerine yer verdi.

DÖNÜŞ SİNYALİNİ VERDİ

Nuri Şahin için Antalyaspor’a transfer olduğunu, ancak bazı özel sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldığını ifade eden Jasim, “Hindistan ve Türkiye’den resmi transfer teklifleri geldi. Ancak ben Antalyaspor Kulübü’nü seçiyorum, Süper Lig, Avrupa'nın önde gelen liglerinden birisi. Gelecek sezon da İnşallah Antalyaspor'da olacağım Ancak şu anda kendi takımıma odaklanmış durumdayım, öncelikle Irak’ta şampiyonluk hedefliyorum” diye belirtti.

BEKLENTİSİ DAHA YÜKSEK

Antalyaspor ile yıllık 150 bin Euro karşılığında anlaşma sağlayan Ali Jasim, geri dönüşünün ise daha yüksek ücretlerle olabileceğini söyledi. Aynı finansal şartların söz konusu olamayacağını belirten Iraklı, “Allah'ın izniyle finansal bir çözüm bulunacak. Bu konuda anlaşmak kolay. Önemli olan profesyonelliği öğrenmem” sözlerine yer verdi.

TÜRKİYE, İSPANYA VE İNGİLTERE

Henüz Irak ligi dışında farklı bir yerde forma giymeyen Ali Jasim, kariyer hedeflerinden de bahsetti. En çok forma giymek istediği ligleri sıralayan genç futbolcu; Süper Lig, İspanya La Liga ve İngiltere Premier Lig isimlerini verdi.

2 MAÇTA 3 GOL ATTI

Antalyaspor ile olan sözleşmesini fesih ettikten sonra sözleşme imzaladığı Air Force Club ile 2 resmi maça çıkan genç futbolcu, takımının kaydettiği 4 golün 3’üne imzasını attı. Asya Şampiyonlar Ligi’nde İran ekiplerinden Sepahan ile oynanan ve 2-2 sonuçlanan karşılaşmada takımının 2 golüne de imza atarken, 2-1 mağlup ettikleri Özbekistan temsilcisi FC OKMK Olmaliq karşısında da 2’nci dakikada takımını öne geçiren sayıyı kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'nde Türk gecesi: Benfica, Orkun ve Kerem ile güldü Şampiyonlar Ligi'nde Türk gecesi: Benfica, Orkun ve Kerem ile güldü

Editör: Emre Gündoğdu