Ekonomi

Kadayıfcı Şeyhmus Alto Ankara’da: Diyarbakır’da doğdu Ankara’da büyüyor

Diyarbakır’da 1969 yılında kurulup günümüze kadar gelmiş, özellikle kadayıf ve baklava çeşitleriyle tercih edilen Şeyhmus Alto Kadayıf Baklava markası, Ankara’da açtığı iki yeni şube ile  büyümesini sürdürüyor.

Abone Ol

1969 yılından 1995 yılına kadar bir merkez üzerinden faaliyetini yürütmüş olan Şeyhmus Alto Kadayıf ve Baklava, 1995 sonrasında şubelerini artırmaya başlamıştır. Son olarak Ankara’nın Yenimahalle, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde ve İncek  bölgesinde açılan şubeler yoğun ilgi ile karşılaştı. 

Ankara'ya yaptıkları yatırımdan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Şeyhmus Alto Pazarlama Müdürü Yakup Kızılkaya, hedeflerinin Ankara’da lezzet farkı oluşturmak ve kaliteli ürün çeşitliliğini Ankaralılarla buluşturmak olduğunu belirtti.  

Ramazan sofralarının şahı: Kadayıf 

11 ayın sultanı Ramazan ayının gelişi ile sofralarının vazgeçilmezi olan Kadayıf tatlısı, Şeyhmus Alto özel kadayıf unu ve geleneksel Antep fıstığı ile özenle hazırlanarak iftar sofralarında vazgeçilmez oluyor. Kızılkaya, Ramazan sofraları için en özel tatlı listesi sunmaya hazır olduklarını da belirtti. 

Kızılkaya ayrıca birbirinden farklı ürün çeşidinin yer aldığı www.seyhmusalto.com.tr internet sitesinde, fıstıklı ve cevizli kadayıf tatlısı, baklava çeşitlerinden yöresel kahve çeşitlerine, soğuk baklavadan, yaş pastalara kadar birçok ürünü bulmanın mümkün olduğunu ve internet siparişleri ile Ankaralılara hizmete hız verdiklerini belirtti. 

Türkiye geneli toplam 21 şubesi bulunan  Şeyhmus Alto Kadayıf ve Baklava şubelerine mutlaka uğramalı taze ve lezzetli tatlı çeşitlerini denemelisiniz.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }