MSB: Son bir haftada 50 terörist etkisiz hale getirildi MSB: Son bir haftada 50 terörist etkisiz hale getirildi

Muhalif görüşüyle bilinen Mahruki, sosyal medya hesabındaki paylaşımında İsrail-Filistin çatışmaları üzerinden AK Parti’yi hedef gösterdi.

Mahruki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile AK Parti ve AK Parti’yi destekleyen vatandaşları hedef göstererek provokatif bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda, emperyalizmin Türkiye’yi kolay lokma olarak gördüğünü söyleyen Mahruki’nin sözleri paylaşımı gören vatandaşlardan tepki topladı.

Mahruki yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye ne olursa olsun kendisini tarafsız tutmalıdır. İktidarın ağzından çıkan radikal söylemler bizi de doğrudan hedef yapar. Emperyalizm belki de bunu istiyor ve iç barışı çökmüş, ekonomisi bitmiş, ordusu zayıflatılmış Türkiye’yi artık kolay lokma olarak görüyor. Radikal İslamla mücadelelerinde Türkiye’yi de aynı çuvala atıp hırpalamaya ve bölmeye karar vermiş olabilirler...

Tarihten ders alın AKP’liler, aynı korkunç dersi bize bir daha aldırmayın. Babaları bir, anaları farklı iki kardeşin soyu olan Araplarla Yahudilerin bölgesel çıkar çatışması olan bin yıllık kardeş kavgası Türklerin savaşı değildir, Türklerin dahil olmasıyla çözülecek de değildir...”

Editör: Haber Merkezi