Gündem

Kuddusi Müftüoğlu: Hakemleri toplumun önüne atarsanız sonuç böyle olur

Lider Haber ekranlarında izleyicisi ile buluşan Haber Saati programına canlı bağlanan eski hakem ve Eski MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıya yönelik, “Hakemleri toplumun önüne atarsanız sonuç böyle olur” dedi.

Abone Ol

Lider Haber ekranlarında seyircisi karşısına çıkan İrem Koca’nın sunduğu Haber Saati programına canlı bağlantı ile eski hakem ve Eski MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu katıldı. Müftüoğlu, MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan müsabaka sonrasında hakem Halil Umut Meler’e yönelik yapılan saldırı hakkıdna konuştu. Müftüoğlu, Meler’in şu anda bir travma yaşadığını belirtti.

“TÜRK FUTBOLU ADINA KARA BİR GECEYDİ”

Yaşan bu olayın Türk futbolu adına kara bir gece olduğunu vurgulayan Müftüoğlu, “Eski bir hakem ve eski bir MHK Başkanı olarak bu duruma çok üzüldüm. Dün gece Halil Umut Meler’i ziyaret ettim. İçinde bulunduğu hem fizyolojik hem de mental sorunları görünce çok üzüldüm. Kardeşimiz şu anda bir travma yaşıyor. Halil Umut Meler bizim hem hakemimiz hem de umudumuzdu. Hem ülkemizde hem de Avrupa’da bizleri çok başarılı bir şekilde temsil ediyor. Şu an ülkemizin 1 numaralı hakemi, UEFA’nın da önde gelen hakemlerinden. Bu yakışmadı, Türk futbolu adına kara bir geceydi. Bu sürpriz değil. Geriye dönüp baktığımızda son yıllarda kulüp başkanlarının, yöneticilerin  demeçlerini ve bu konuda alınan kararları düşündüğümüz zaman toplumun önüne hakemleri atarsanız sonuç böyle olur” şeklinde konuştu.

Devamı için:

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }