Türkiye, acısıyla tatlısıyla 2023 yılını geride bırakmaya hazırlanıyor. Hafızalara kazınan felaketler ve birbirinden önemli gelişmelerle geçen 2023 yılının son günü olan 31 Aralık akşamı yılbaşı heyecanı Lider Haber TV’de yaşanacak. 2024 girmeden önce yeni yıla özel yayın akışıyla izleyicisinin karşısına çıkacak olan Lider Haber TV’de birbirinden özel konuklarla 2023 yılının son anlarında eğlenceli anlar yaşanacak.

BAROMETRE’DE 2023 KONUŞULACAK

Lider Haber TV’nin en çok ses getiren programlarından biri olan ve siyasi gündemin nabzını tutan Barometre yılbaşı özel programı yılbaşı akşamına renk katacak. Rasim Ozan Kütahyalı’nın sunduğu Barometre’de Araştırmacı/Yazar Mustafa Albayrak ve Gazeteci/Yazar Ümit Zileli, “2023 yılında neler oldu?” diyerek yaşanan siyasi ve ekonomik birçok konu yeniden hatırlatılacak.

TELEGOL’DE RENKLİ DAKİKALAR OLACAK

Lider Haber TV’nin spor dünyasında gündemi belirleyen programı Telegol’ün yılbaşı özel programı ise sizleri kahkahalara boğacak.

KPSS Ortaöğretim temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı erişime açıldı KPSS Ortaöğretim temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı erişime açıldı

Serhat Ulueren’in sunduğu Telegol’de Selim Soydan, Gökmen Özdenak ve Adnan Aybaba hem Türkiye’de hem de dünyada sporda yaşanan gelişmeleri konuşacak.

Telegol yılbaşı özel programında yılın ‘en’leri seçilecek ve birbirinden eğlenceleri anlarla 2024’e ‘merhaba’ denilecek.

BÜYÜK RESİM’DE 2024 YILI İZLENİMLERİ

2024 yılının ilk dakikalarında ise Büyük Resim programında yine konuşulmayanlar konuşulacak ve 2023’e farklı bir pencereden bakılıp geride bıraktığımız yılın yaşananları ele alınacak. Araştırmacı/Yazar Murat Zurnacı’nın sunduğu Büyük Resim yılbaşı özel programında Stratejist/Yazar Murat Akan ve Araştırmacı/Yazar Haluk Özdil geride bıraktığımız 2023 yılının panoramasını çıkaracak ve 2024 yılı izlenimlerini paylaşacak.

YILBAŞI AMBİYANSI EKRANLARA GELECEK

Yılbaşı Özel Yayınları’ndan önce Hafta Sonu Ana Haber’de Türkiye’nin farklı noktalarından canlı yayınlarla yılbaşı akşamına dair izlenimler aktarılacak. Lider Haber TV Hafta Sonu Ana Haber yarın 18.30’dan itibaren ekranlarınızda olacak. Yılbaşı Özel Yayınları ise saat 21.00’dan itibaren Lider Haber TV’de ekranlarınıza gelecek.

Editör: Emre Gündoğdu