Tuzla Piyade Okulu’ndaki teğmenler üzerinden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'i tehdit eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sert tepki gösterdi. Lider Haber’in ‘sorusu üzerine olaya ilişkin açıklamalarda bulunan Çelik, “CHP Genel Başkanı'nın Milli Savunma Bakanı ile ilgili sözleri kınanacak ifadeler. Son derece yakışıksız” diye konuştu.

“ATATÜRK'ÜN AZİZ HATIRASINA SAYGI ESAS”

Çelik, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Atatürk'ün aziz hatırasına saygı esas olduğunu ve buna karşı durum olursa derhal cezalandırılacağını belirtti. Lider Haber muhabiri Dilhan Türker’in “Özgür Özel’in Milli Savunma Bakanı Sayın Yaşar Güler’e dönük ‘Ya aklını başına alacak, ya aklını başına getireceğiz’ şeklinde bir açıklaması oldu. Bu konuda sizin değerlendirmeniz nedir?” sorusuna da yanıt veren Çelik şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Boykot" şarkısı ile Filistin'e destek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Boykot" şarkısı ile Filistin'e destek

ÖZEL’E SERT TEPKİ

“CHP Genel Başkanı'nın Milli Savunma Bakanı ile ilgili sözleri kınanacak ifadeler. Son derece yakışıksız. 'Aklınızı başınıza alın' gibi üslup yakışıksızdır. Bu üslup sahibinin alnına yapışır. CHP Genel Başkanının anlamadığı konularda konuşmaması gerekir”

Editör: Emre Gündoğdu